Καριοφυλλιά Καραμπέτη: Κομψή και όμορφη στα 56 της!

Η Καριοφυλλιά Καραμπέτη είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της χώρας μας. Ωστόσο, έχει επιλέξει σαν στάση ζωής να κρατά χαμηλούς τόνους. Οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι σπάνιες και κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις.

Το TLIFE την συνάντησε το βράδυ της Πέμπτης στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών όπου παρακολούθησε τις Ψευδοεξομολογήσεις (Les Fausses Confidences) του Marivaux σε σκηνοθεσία Luc Bondy!

/

Την προηγούμενη ημέρα η Καριοφυλλιά βρέθηκε συνοδευόμενη από τον σκηνοθέτη Γιάννη Σκουρλέτη στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για να παρακολουθήσει το αριστούργημα του Μότσαρτ «Ντον Τζιοβάνι» σε νέα παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Και τα δύο έργα παρουσιάζονται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών στο οποίο συμμετέχει και η ηθοποιός με την παράσταση της «Bijoux de kant».

/

Η Καριοφυλλιά έκλεψε τις εντυπώσεις με το απλό και κομψό στιλ της. Η ίδια φαίνεται πως δεν έχει ανασφάλειες με την εξωτερική τςη εμφάνιση αφού πρόσφατα αποκάλυψε και σε συνέντευξη της την ηλικία της. “Κι έπειτα, είναι γελοίο να είσαι 56 χρονών -δεν το κρύβω- και να προσπαθείς να δείξεις στον κόσμο την εικόνα μιας 25άρας. Εγώ και ρόλους θα παίξω που επικεντρώνονται πια πάνω στην ηλικία μου και, αν χρειαστεί, θα βγω και γερασμένη – όπως έκανα στην Chunga. Δεν μπορείς να ζητάς να είσαι ο αιώνιος νέος”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Read More

And More