Κάρμεν Ρουγγέρη: Έξαλλη με την γυναίκα που έστησε απάτη χρησιμοποιώντας το όνομά της!

Θύμα απάτης μια 49χρονης γυναίκας έπεσε η γνωστή ηθοποιός Κάρμεν Ρουγγέρη. Η γυναίκα έβγαζε χρήματα χρησιμοποιώντας το όνομα της αγαπημένης ηθοποιού ζητώντας 70 ευρώ από άνεργους ηθοποιούς με το πρόσχημα ότι θα περάσουν από οντισιόν για να παίξουν στο θέατρο. Με μια αγγελία έπαιρνε από τους ηθοποιούς τα χρήματα λέγοντας πως θα μετά την οντισιόν θα εργαστούν σε παράσταση της ηθοποιού.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μετά την ενημέρωσή της για την υπόθεση από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μίλησε στην εφημερίδα On time και τη Σίσσυ Μενεγάτου για την απάτη που στήθηκε εις βάρος της, λέγοντας μεταξύ άλλων

“Η κυρία αυτή, όπως με ενημέρωσαν από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου κατέφυγε ένα παρ’ ολίγο θύμα της, είχε βάλει μια αγγελία και ανακοίνωνε ότι ψάχνει ηθοποιούς. Όταν οι ηθοποιοί την έπαιρναν τηλέφωνο, τους έλεγε ότι ανήκει σε έναν σύλλογο της Επιδαύρου, ανύπαρκτος όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, ο οποίος επρόκειτο να ανεβάσει στο μικρό θέατρο της Επιδαύρου ή στο “Κιβωτός” μια παράσταση την οποία θα σκηνοθετούσα εγώ και τα σκηνικά – κοστούμια θα έκανε η κόρη μου Χριστίνα Κουλουμπή. Τους έλεγε όμως ότι για να πάρουν μέρος στην οντισιόν και να επιλεγούν θα έπρεπε να εγγραφούν στο σύλλογο αυτό δίνοντας 70 ευρώ, ενώ θα είχαν προτεραιότητα και στις θεατρικές δουλειές που θα έκανε ο σύλλογος”

Μάλιστα όπως δήλωσε στην εφημερίδα η ηθοποιός, ήρθε τετ α τετ με την γυναίκα που έκανε την απάτη και της μίλησε θέλοντας να μάθει γιατί το έκανε.

“Την είδα αυτή την κυρία στο αυτόφωρο όπου οδηγήθηκε. Της μίλησα. Εκείνη με πολλή άνεση κατέβασε λίγο τη μάσκα της και μου είπε “δεν με θυμάστε;” της λέω “όχι, δεν σας ξέρω”. “Μα πώς, δεν σας είχα συναντήσει στο θέατρο;” μου απάντησε, κάτι βεβαίως που δεν έχει συμβεί.Το παραδέχτηκε ότι το έκανε και μου είπε “θα ζητούσα τη βοήθειά σας”, ενώ στους νέους ηθοποιούς έλεγε με σιγουριά ότι εγώ θα σκηνοθετούσα την παράσταση.

Ήταν πολύ καλή στην υποκριτική, αν και όπως έμαθα δεν είναι ηθοποιός. Της έκοψα τη συζήτηση. Η δίκη αναβλήθηκε γιατί η εισαγγελεύς τόνισε ότι το θέμα είναι σοβαρό και θα πρέπει να έχει το δικηγόρο της. Θα γίνει αργότερα. Εγώ είμαι αποφασισμένη να το φτάσω μέχρι το τέλος γιατί έπαιξε με τα όνειρα νέων παιδιών. Εμπορεύτηκε τα όνειρά τους και τη δίψα τους να κάνουν αυτό που αγαπάνε” είπε η ηθοποιός τονίζοντας πως αυτό που την πείραξε περισσότερο ήταν που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί νέους συναδέλφους της!

Read More

And More