Κάρολος Παπούλιας: Με τιμές αρχηγού κράτους η εξόδιος ακολουθία του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας

Aυτή την ώρα πραγματοποιείται με τιμές αρχηγού κράτους η εξόδιος ακολουθία του Κάρολου Παπούλια στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Παγκράτι.

Ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας απεβίωσε το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου σε ηλικία 92 ετών. Μετά τον θάνατό του αποφασίσθηκε, να τηρηθεί δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του και για τρεις ημέρες, καθώς και και αύριο κατά την κηδεία του. Επιπλέον, αυτές τις μέρες είχε αποφασισθεί – όπως και γίνεται –  οι σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες σε όλα τα δημόσια κτίρια της χώρας μέχρι και την πραγματοποίηση της κηδείας του.

Αύριο μάλιστα, στην κηδεία του, αναμένεται να του αποδοθούν τιμές που προσήκουν σε αρχηγό κράτους. Όπως έχει γίνει γνωστό, το τελευταίο αντίο θα ειπωθεί αύριο στον γενέθλιο τόπο του, στο νησί των Ιωαννίνων σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των υγειονομικών μέτρων.

Αυτή την ώρα, φίλοι και πρώην συνεργάτες του Κάρολου Παπούλια που διετέλεσε πρόεδρος της Δημοκρατίας για δυο τετραετίες, φτάνουν στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στο Παγκράτι προκειμένου σε κλίμα συγκίνησης να τον αποχαιρετήσουν.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Προκόπης Παυλόπουλος

Προκόπης Παυλόπουλος

 

Φλώρος ΓΕΕΘΑ

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More