Κάρολος Παπούλιας: Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στην εξόδιο ακολουθία του

Σύσσωμος σπεύδει αυτή την ώρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στο Παγκράτι ο πολιτικός κόσμος προκειμένου να είναι παρών στην εξόδιο ακολουθία του Κάρολου Παπούλια, πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας

Ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας απεβίωσε το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου σε ηλικία 92 ετών. Μετά τον θάνατό του αποφασίσθηκε, να τηρηθεί δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του και για τρεις ημέρες, καθώς και και αύριο κατά την κηδεία του. Επιπλέον, αυτές τις μέρες είχε αποφασισθεί – όπως και γίνεται –  οι σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες σε όλα τα δημόσια κτίρια της χώρας μέχρι και την πραγματοποίηση της κηδείας του.

Αύριο μάλιστα, στην κηδεία του, αναμένεται να του αποδοθούν τιμές που προσήκουν σε αρχηγό κράτους. Όπως έχει γίνει γνωστό, το τελευταίο αντίο θα ειπωθεί αύριο στον γενέθλιο τόπο του, στο νησί των Ιωαννίνων σε στενό οικογενειακό κύκλο λόγω των υγειονομικών μέτρων.

Αυτή την ώρα, φίλοι και πρώην συνεργάτες του Κάρολου Παπούλια που διετέλεσε πρόεδρος της Δημοκρατίας για δυο τετραετίες, φτάνουν στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στο Παγκράτι προκειμένου σε κλίμα συγκίνησης να τον αποχαιρετήσουν.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Προκόπης Παυλόπουλος

Γιώργος Πατούλης

Κώστας Καραμανλής

Κώστας Μπακογιάννης

Νίκος Δένδιας

Αλέξης Τσίπρας

Κυριάκος Μητσοτάκης

 

Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη

Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Γιώργος Παπανδρέου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More