Φωτογραφίες TLIFE

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη – Άρης Λεμπεσόπουλος: Στη Χίο για τα γυρίσματα της νέας σειράς «Φλόγα και Άνεμος»

Φλόγα και Άνεμος, η νέα σειρά – υπερπαγωγή της ΕΡΤ παίρνει σάρκα.

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Άρης Λεμπεσόπουλος, δύο κορυφαία ονόματα της υποκριτικής βρέθηκαν από το Σαββατοκύριακο στο νησί, για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στη Χίο. Οι δύο ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν την Κυβέλη Αδριανού και τον Γεώργιο Παπανδρέου και θα αναβιώσουν σε 12 επεισόδια έναν φλογερό έρωτα, που έγινε βιβλίο από τον Στέφανο Δάνδολο.

Το TLIFE τους συνάντησε στο χωριό Λαγκάδα, μαζί με τη Ρέινα Εσκενάζυ που υπογράφει τη σκηνοθεσία και τους παραγωγούς Δημήτρη Ευαγγελόπουλο και Παναγιώτη Αλεξόπουλο ήταν προσκεκλημένοι του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Κώστα Μουτζούρη και της συζύγου του, Δήμητρας.

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Άρης Λεμπεσόπουλος δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το νέο τους επαγγελματικό εγχείρημα. Στο πλευρό τους και η σκηνοθέτιδα Ρέινα Εσκενάζυ που δεν αρνήθηκε μερικές φωτογραφίες στους δημοσιογράφους που έδωσαν το “παρών”.

Λίγα λόγια την υπόθεση του έργου

Το καλοκαίρι του 1920 καταφτάνει στη Χίο η Κυβέλη Αδριανού, η μεγάλη δόξα του ελληνικού θεάτρου. Γενικός Διοικητής του νησιού είναι ένας γοητευτικός νεαρός, ονόματι Γεώργιος Παπανδρέου. Εκείνη είναι παντρεμένη. Το ίδιο κι αυτός. Η εμβληματική πρωταγωνίστρια και ο πολιτικός που θα αναδειχθεί τρεις φορές Πρωθυπουργός της Ελλάδας ζουν για χρόνια έναν θυελλώδη παράνομο έρωτα, ώσπου ενώνονται με τα δεσμό του γάμου και γίνονται ένα από τα μυθικά ζευγάρια του εικοστού αιώνα.

Όμως οι παράφορες αγάπες είναι πάντα σπαρμένες με αγκάθια. Το φθινόπωρο του 1968, η Κυβέλη είναι μια ραγισμένη ύπαρξη, ο «Γέρος της Δημοκρατίας» κείτεται στο φέρετρό του και η Ελλάδα ασφυκτιά μέσα στο σκοτάδι της δικτατορίας. Την ίδια ώρα, η μοίρα τους συνδέεται με μια ομάδα ανθρώπων που αναζητούν τη δική τους λύτρωση, πρόσωπα ανώνυμα αλλά και πρόσωπα της Ιστορίας…

Read More

And More