Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Με ποιον συμπρωταγωνιστεί στην μεγάλη της τηλεοπτική επιστροφή

Μετά την “Τελευταία παράσταση”, το 2004 και κάποια αυτοτελή επεισόδια του Πάνου Κοκκινόπουλου, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη αποφάσισε να αφοσιωθεί στο θέατρο. Η καταξιωμένη ηθοποιός, που αγαπήσαμε μέσα από την μικρή οθόνη σε σειρές όπως το “Βαμμένα κόκκινα μαλλιά”, ο “Κίτρινος φάκελος” και το “Η αγάπη άργησε μια μέρα”, επιστρέφει στην τηλεόραση. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η πρόταση από τον σκηνοθέτη Τάσο Ψαρρά που την εξίταρει. Έτσι, θα την απολαύσουμε με τη νέα σεζόν στη σειρά “Η ζωή εν τάφω” που είναι βασισμένη στο μυθιστότημα του Στρατή Μυριβήλη.

“Η κίνηση της κρατικής τηλεόρασης να περιλάβει στο μενού της το “Η ζωή εν τάφω”, δια χειρός και εμπνεύσεως Τάσου Ψαρρά, είναι εκαιρετική. Είναι χαρά μου, λοιπόν, να επιστρέψω στην τηλεόραση με μία τόσο φιλόδοξη δουλειά όπως αυτή”, δήλωσε η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Real Life και τον Βασίλη Μπουζιώτη.

Μαζί της θα είναι ένα σπουδαίο καστ ηθοποιών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, ανάμεσά τους είναι και ο Δημήτρης Μοθωναίος. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που έχει διαπρέψει στις θεατρικές σκηνές και έχει αγαπηθεί όσο κανένας άλλος μέσα από την περσόνα που έχει φτιάξει στο instagram, θα περάσει για πρώτη φορά από την ΕΡΤ συμμετέχοντας σε μια σειρά.

View this post on Instagram

@zoezephyrzoe @alexistsipras #greece #liveyourmythingreece #elladara

A post shared by Dimitris Mothonaios (@motho_naios) on

Το σίριαλ θα ολκληρωθεί σε 16 επεισόδια διάρκειας 50 λεπτών και είναι βασισμένο σε προσωπικές εντυπώσεις του συγγραφέα, καθώς εξιστορεί τη φρίκη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο λοχίας του πεζικού Αντώνης Κωστούλας καταγράφει σε γράμματα-ημερολόγιο, που σκοπεύει να στείλει στην αγαπημένη του, τις εμπειρίες, τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, κατά την περίοδο που αυτός πολεμάει στο Μακεδονικό Μέτωπο το 1917.

Read More

And More