Καστίγιο – Σταματοπούλου: Περιμένουν δίδυμα!

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής Νέρι Καστίγιο και η σύζυγός του και πρώην μοντέλο, Μαριάννα Σταματοπούλου, αν και πριν από ενάμιση χρόνο δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις που θα μπορούσαν, αυτή την περίοδο διανύουν μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής τους.

Το ζευγάρι πριν από ενάμιση χρόνο, λοιπόν, πέρασε μία σοβαρή κρίση στο γάμο του, η οποία το οδήγησε στα δικαστήρια με την Μαριάννα να ζητά την επιμέλεια της κόρης τους, Μίριαμ καθώς και διατροφή 7.000 ευρώ μηνιαίως. Η Μίριαμ όμως, ήταν ο λόγος που η ίδια και ο Νέρι πάλεψαν και τελικά, έσωσαν τον γάμο τους. Άλλωστε όπως διαβάσαμε στην Real Life, Ο ποδοσφαιριστής έχει μεγάλη ααδυναμία στην κορούλα του!

Η Μαριάννα λοιπόν, πρόκειται να χαρίσει ένα ακόμα μεγαλύτερο δώρο στον Νέρι σε περίπου 5 μήνες… μιας και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον τέταρτο μήνα κύησης και μάλιστα, περιμένει δίδυμα! Το ζευγάρι δεν επιθυμούσε να ανακοινωθεί η εγκυμοσύνη μέσα στο πρώτο τρίμηνο της κύησης, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Οι ευχές όμως και τα συγχαρητήρια άρχισαν να πέφτουν βροχή, κάτι που τους ενθουσίασε!

Όλα να πάνε καλά, λοιπόν και… μ’ έναν πόνο!

Read More

And More