Πριν από λίγο

Καταπέλτης ο Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: “Δεν υπάρχει περίπτωση να μην αθωωθεί – Θα κάνω εγώ διάσημη την Χρυσικού;”

Δηλώσεις έκανε πριν από λίγο για την υπόθεση Λιγνάδη ο Αλέξης Κούγιας, έξω από το Εφετείο. Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στην προφυλάκιση του γνωστού σκηνοθέτη-ηθοποιού, στην υπερασπιστική γραμμή που ακολούθησε με τον πελάτη του και τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους, ενώ μίλησε μεταξύ άλλων για τον όρο «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι» και τη Δώρα Χρυσικού.

«Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται σε αυτήν την υπόθεση ξαφνικά, και ενώ είναι μία τόσο μικρή δικογραφία, γίνεται πέντε ώρες ανάκριση για ό,τι να ‘ναι… Τελειώνει η ανάκριση αυτή στις 8 το βράδυ, μισή ώρα εξετάζονται οι μάρτυρες, και ακολούθως από τις 20.30 μέχρι τις 3 τα ξημερώματα για μία δικογραφία με τόσο ξεκάθαρα θέματα, με τόσο αδιάσειστα στοιχεία, να καταλήγει σε μία απόφαση ένας άνθρωπος να εγκλειστεί… Δεν υπάρχει τίποτα άλλο!» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

Για τον όρο «επαγγελματίες – ομοφυλόφιλοι» είπε: «Δεν καταλαβαίνω γιατί ξεσηκώθηκαν όλοι αυτοί οι ηθοποιοί, ακόμα και ένας μόδιστρος… Και ένας παλιός παρουσιαστής που έχει παντρευτεί με άντρα. Έκαναν αχαρακτήριστες τοποθετήσεις με εξυβριστικές θέσεις, για τις οποίες θα τους οδηγήσω στα δικαστήρια».

Για τη Δώρα Χρυσικού που ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη τον Αύγουστο του 2015 δήλωσε: «Θα κάνω εγώ διάσημη την κυρία Χρυσικού, η οποία έβγαλε μία ανακοίνωση, ενώ υπάρχουν η πρώην υπουργός κ. Κούρκουλα, ο σύζυγός της, δύο δικηγόροι, μία πρόεδρος Εφετών, και δεκάδες άνθρωποι από τη Ιθάκη; Ενώ υπάρχουν και φωτογραφίες με ημερομηνίες που δείχνουν… Κάνει η κυρία Χρυσάφη πώς την είπατε μία ανακοίνωση και θα κάτσω να ασχοληθώ με την κυρία Χρυσάφη;».

Δες όλα όσα είπε:

Read More

And More