Κατάσχεση στο “Πίσω στο σπίτι”, σε νέες περιπέτειες απόψε ο “Βαγγέλης” !

Ακρως διασκεδαστική αναμένεται να είναι η αποψινή συνέχεια τόσο για το “Πίσω στο σπίτι”, όσο και για το “Με λένε Βαγγέλη” ! Οι δύο κωμικές σειρές του Mega που την περασμένη Δευτέρα έκαναν το ντεμπούτο τους στους δέκτες μας, τινάζοντας την μπάνκα της τηλεθέασης στον αέρα, επιστρέφουν με… εντελώς απολαυστική συνέχεια.

Βλέπετε, πάντα το πρώτο επεισόδιο μίας σειράς είναι πιο… αμήχανο, μιας και πρόκειται για το αναγνωριστικό επεισόδιο, όπου πρέπει να δούμε να γίνονται όλες οι συστάσεις και στην συνέχεια όλες οι σειρές αρχίζουν να μπαίνουν κανονικά στο θέμα τους και να αποκτούν ρυθμό.

Ετσι ,λοιπόν, απόψε κάπου εκεί γύρω στις 9.00 θα δούμε τον δικαστικό κλητήρα να χτυπάει το κουδούνι της θεότρελης οικογένειας του Mega ! Πιο συγκεκριμένα ;

H φτώχια φέρνει καυγάδες και όλοι στο σπίτι καυγαδίζουν μεταξύ τους. Μόνο ο Κωστής είναι ευτυχισμένος που ξαναβρήκε την αγαπημένη του, την ‘Αντζελα, μια Γερμανίδα με πολλά λεφτά και μεγάλες φιλοδοξίες. Στο σπίτι έρχεται δικαστικός κλητήρας να κοινοποιήσει απόφαση της τράπεζας να κατάσχει το ένα τρίτο, που ανήκει στην Αλεξάνδρα.. Η οικογένεια ανακαλύπτει ότι η γονική παροχή δεν είναι και τόσο ασφαλής στην εποχή μας.

Το δεύτερο κακό, είναι ο εκτιμητής της τράπεζας που έρχεται να μετρήσει το ένα τρίτο του σπιτιού. ‘Ολοι σκέφτονται το ενδεχόμενο να μην έχουν πια ούτε σπίτι να μείνουν. Ο Ηλίας αρχίζει να ψάχνει πάλι απεγνωσμένα για δουλειά. Ο Δημήτρης προσπαθεί να μαζέψει τη γυναίκα του η οποία δεν λέει να προσαρμοστεί στην καινούρια κατάσταση και συνεχίζει ν’ αγοράζει επώνυμα ρούχα. Μέσα σ’ αυτόν το χαμό η Κατερίνα ζηλεύει τη σχέση του Ηλία με τη συνάδελφό του και τον παρακολουθεί Η ‘Αντζελα καλεί τον Κωστή να μετακομίσει στο λοφτ της αλλά ο Κωστής δεν θέλει να αφήσει μόνη την οικογένειά του στο χάλι που βρίσκεται.

Και οι μπελάδες του “Βαγγέλη” ,όμως, όχι μόνο δεν έχουν τελειωμό, αλλά όσο πάνε και θα φουντώνουν, μιας και αποδεικνύεται πως δεν είναι τελικά καθόλου εύκολο πράγμα να αλλάξεις ζωή, φιλοσοφία και κυρίως; Κάρμα !

Ετσι, στις 10.00 το βράδυ θα δούμε τον “Βαγγέλη” να μην ξέρει με ποιο νούμερο από τη λίστα να συνεχίσει και έτσι διαλέγει αντί για αυτόν η Νατάσσα. Συμπτωματικά, του βρίσκει τη μόνη υποχρέωση που ο Βαγγέλης θέλει να αναβάλει επ’ αόριστο, τον παλιό του φίλο τον Ιωάννου.

Ο Ιωάννου είναι ένας τρελός τύπος που βρέθηκε στη φυλακή επειδή ο Βαγγέλης έκανε μια απόπειρα ληστείας και τη φόρτωσε σε αυτόν. Ο Βαγγέλης δεν θέλει με τίποτα να αντιμετωπίσει τον παλιό του φίλο και εναλλακτικά, αποφασίζει να κόψει το κάπνισμα. ‘Ομως δεν θα είναι εύκολο, ούτε να κόψει την κακή συνήθεια αλλά ούτε και να αποφύγει την υποχρέωση του Ιωάννου…

Read More

And More