Kate Middelton: Τα πολυτελή δώρα που της έχει κάνει ο πρίγκιπας William

Όταν είσαι σύζυγος ενός πρίγκιπα, ξέρεις πως το δώρο σου δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από ένα πανάκριβο κόσμημα με διαμάντια, ρουμπίνια και άλλους πολύτιμους λίθους. Έτσι λοιπόν και η Kate Middleton, η οποία είναι μια από τις πιο τυχερές γυναίκες στον πλανήτη, μιας και έχει για σύζυγο τον πρίγκιπα William, ο οποίος κάνει αυτά τα δώρα…

Το πρώτο κόσμημα προς ένδειξη αγάπης του Γουίλιαμ, ήταν αυτό το βικτοριανό ροζ χρυσό δαχτυλίδι με μαργαριτάρια.


Το δαχτυλίδι των αρραβώνων της Kate θα μπορούσες να το πεις και υπερπαραγωγή. Μπορεί να είναι κομψό και να φαίνεται απλό, αποτελείται όμως από 14 διαμάντια και 18 καράτια λευκό χρυσό. Ήταν το δαχτυλίδι της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana.


Δαχτυλίδι γάμου και όπως το προστάζει η παράδοση για τα βασιλικά ζευγάρια, η νύφη πρέπει να φοράει μια βέρα από χρυσό της Ουαλίας.


Ακόμα ένα πολυτελές δώρο που έρχεται να ταιριάξει με το δαχτυλίδι των αρραβώνων και το οποίο άνηκε και αυτό στην μητέρα του Γουίλιαμ. Αυτά τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια με πέτρες από ζαφείρι και μαργαριτάρια.


Το δώρο του Γουίλιαμ για τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως νιόπαντροι ήταν αυτά τα σκουλαρίκια από αμέθυστο και διαμάντια.


Και φυσικά τα πανάκριβα κοσμήματα δεν σταματάνε εδώ. Ο Γουίλιαμ λέγεται πως κάνει συνέχεια δώρο στην αγαπημένη του σύζυγο με κάθε ευκαιρία, όπως φυσικά η γέννηση του πρώτου τους παιδιού και στη συνέχεια του δεύτερου.

Read More

And More