Kate Middleton: Έγινε εξώφυλλο για τα 100 χρόνια της βρετανικής Vogue!

Το καλύτερο team της βρετανικής Vogue εργαζόταν για μήνες κάτω από απόλυτη μυστικότητα με ένα σκοπό: να μην μάθει κανείς ότι η Kate Middleton ή αλλιώς η Δούκισσα του Κέμπριτζ θα κοσμούσε το επετειακό εξώφυλλο του 100ου τεύχους! Με αμφίεση που θυμίζει την Μέριλ Στριπ στην ταινία “Πέρα από την Αφρική” η συνήθως πολύ προσεκτικά ντυμένη και συχνά στυφή Kate αφέθηκε να εμφανιστεί λίγο πιο χαλαρή αν και οι κριτικές για το αποτέλεσμα είναι μάλλον ανάμεικτες.

Αναμφισβήτητα η Kate διαθέτει μια πολύ καλή εμφάνιση ιδανική για τις δημόσιες εμφανίσεις της ως σύζυγος του ενδεχομένως μέλλοντα βασιλιά της Αγγλίας όμως οι σύγκριση είναι αναπόφευκτη: όλοι θυμήθηκαν την αντίστοιχη φωτογραάφιση της πριγκήπισσας Νταϊάνα για την Vogue το 1991 όπου πραγματικά ο φωτογραφος Πάτρικ Ντεμαρσελιέ είχε μετατράψει το ασχημόπαπο σε κύκνο!


Στα χνάρια της Νταϊάνα λοιπόν και η Kate φωτογραφήθηκε για τη βρετανική Vogue.


Η φωτογράφιση έγινε στο Norfolk και η Kate έδειξε τον πιο χαλαρό εαυτό της.


Το επετειακό τεύχος είναι γεμάτο από πορτραίτα που μαρτυρούν τα 100 χρόνια ιστορίας του περιοδικού. Η διευθύντρια της Vogue Alexandra Shulman κατέληξε σε αυτό που θα κοσμούσε το εξώφυλλο μετά από αδιάκοπες συσκέψεις ίσως για να προκαλέσει λίγο και το κοινό αίσθημα που σίγουρα θα συγκρίνει την τωρινή “πριγκίπισα” με την αξέχαστη Νταϊάνα.

Read More

And More