Kate Moss: Αστυνομικοί την κατέβασαν από το αεροπλάνο λόγω της ενοχλητικής συμπεριφοράς της!

Μπορεί να πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με τις φίλες της στο Bodrum της Τουρκίας, όπου ταξίδεψε με αφορμή τα γενέθλια της κολλητής της, Sadie Frost, αλλά όπως φάνηκε στην συνέχεια η Kate Moss δεν… χαλάρωσε αρκετά. Κατά τη διάρκεια της πτήσης της με προορισμό και πάλι το Λονδίνο, η Kate Moss ανέπτυξε ενοχλητική συμπεριφορά όπως κατήγγειλαν οι συνεπιβάτες της.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters που μετέδωσε όπως και άλλα ξένα μέσα την είδηση, οι καταγγελίες αυτές ήταν αρκετές ώστε αμέσως μετά την προσγείωση του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο Luton της Βρετανίας, οι αστυνομικές δυνάμεις να μπουν στο αεροσκάφος της Easyjet με το οποίο ταξίδευε το supermodel για να την συνοδεύσουν εκτός του αεροδρομίου. Ευτυχώς για εκείνη κανείς δεν έκανε μήνυση εναντίον της και έτσι η Kate Moss δεν συνελήφθη.

Οι αστυνομικές αρχές ωστόσο δεν κατονόμασαν την Moss ώς τον επιβάτη που δημιούργησε τα προβλήματα στην πτήση, επιβεβαιώνοντας βέβαια πως κλήθηκαν να μπουν στο αεροπλάνο λόγω των καταγγελιών και ότι όντως συνόδευσαν έκτός του έναν επιβάτη λόγω κακής συμπεριφοράς. Η αεροπορική εταιρεία επίσης δεν κατονομάζει το μοντέλο αλλά με τη σειρά της επιβεβαιώνει το περιστατικό. Η EasyJet δεν ανέχεται κακή ή ενοχλητική συμπεριφορά στα αεροσκάφη της και πάντα επικοινωνεί με τις αρχές σε τέτοιες περιπτώσεις δήλωσε η εταιρεία χαρακτηριστικά.

Morning!! Perfect breakfast attire!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης sadielizafrost (@sadielizafrost) στις


Τις προηγούμενες ημέρες η Kate Moss γιόρταζε τα 50στα γενέθλια της κολλητής της, παρέα και με μερικές ακόμα φίλες της στο Bodrum της Τουρκίας. Τίποτα δεν προετοίμαζε την παρέα για το… επεισοδιακό τέλος του ταξιδιού αφού όλες φαίνονταν να απολαμβάνουν τις ημέρες των διακοπών τους χωρίς έγνοιες στις φωτογραφίες που μοιράστηκε μέσω Instagram η Sadie Frost.


Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μία πτήση της από την Τουρκία παρουσιάζει… προβλήματα για το supermodel. Τον Ιούλιο του 2014 η Kate Moss είχε προσπαθήσει να ταξιδέψει και πάλι από το Bodrum… χωρίς εισιτήριο. Η ίδια είχε εμφανιστεί τότε σε κατάσταση μέθης στο αεροδρόμιο προκαλώντας σάλο με την κατάστασή της.

Read More

And More