Κατερίνα Kαινούργιου: Όσα είπε για τη Σάσα Σταμάτη και την ατάκα για τα νούμερα τηλεθέασης

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου το J2US και μια από τις παρουσίες που συζητήθηκαν πολύ ήταν αυτή της Σάσας Σταμάτη η οποία προκάλεσε αντιδράσεις με τις ατάκες της, Η δημοσιογράφος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” χαρακτήρισε την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία θέλησε να ξεκαθαρίσει τι είχε γίνει.

«Να το πω με μεγάλη ειλικρίνεια. Δε ξέρω τι της μεταφέρθηκε της Σάσας. Βρισκόμουν εκεί και κάποια στιγμή την ώρα της κριτικής είπε συγχαρητήρια στη Βίκυ Σταυροπούλου που σκίζει η Δανάη (Μπάρκα). Να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Εμένα η Δανάη είναι πάρα πολύ καλή μου φίλη. Και εγώ σαν Κατερίνα δε ξέρω τι της μετέφεραν, δεν είχα κανένα θέμα να λέει για τη Δανάη, να λέει για μένα.

Πραγματικά δε θα είχα τέτοια κολλήματα. Πήγα και της είπα πως επειδή διάβασα τα σχόλια στο Twitter και της την έχουν πέσει όλοι, να έρθει να κάνει κάποιες δηλώσεις και να ζητήσει συγγνώμη. Μου είπε “όχι” γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας της. Εγώ προσωπικά δεν ενοχλήθηκα με κάτι, αλλά οι αντιδράσεις ήταν αρκετές γιατί πολλοί τη θεώρησαν αγενή και αναφέρομαι σε αυτά που είπε στη Βανδή» είπε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More