Κατερίνα Δαλάκα – Δημήτρης Φιντιρίκος: Ταξίδι μόνο για δύο στη Νέα Υόρκη! Όλα τα στιγμιότυπα

Τα γενέθλιά τους είχε πριν από λίγες ημέρες ο Δημήτρης Φιντιρίκος και αποφάσισε να τα γιορτάσει με τον πιο όμορφο τρόπο, έχοντας στο πλευρό του τη  σύντροφό του, Κατερίνα Δαλάκα. Το αγαπημένο ζευγάρι ετοίμασε τις βαλίτσες του και ταξίδεψε στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη, θέλοντας να αλλάξει για λίγο παραστάσεις, αλλά ταυτόχρονα να περάσει χρόνο μακριά από όλους και από όλα.

Οι δυο τους μπορεί να είχαν αρκετά σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους και μάλιστα πριν το Survivor All Star να χώρισαν, ωστόσο αυτή τη στιγμή ζουν μια από τις πιο όμορφες και ερωτικές περιόδους. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος ξεπέρασαν τα σύννεφα και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Από την ημέρα που η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψε από το Survivor All Star, έχει ταξιδέψει αρκετά με τον αγαπημένο της, σε πιο κοντινούς προορισμούς.

 

 

Τώρα, επέλεξαν κάτι εντελώς διαφορετικό, ενώ τόσο η αθλήτρια όσο και ο επιχειρηματίας, δείχνουν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την επιλογή τους.

Η Κατερίνα Δαλάκα αλλά και ο Δημήτρης Φιντιρίκος από την ημέρα που πάτησαν τον πόδι τους στη Νέα Υόρκη δεν έχουν σταματήσει να μοιράζονται φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το ζευγάρι, όπως θα δεις, βρέθηκε και στο γνωστό εστιατόριο του Nusr-Et, όπου και φωτογραφήθηκαν μαζί του και στη συνέχεια δημοσιεύσαν το στιγμιότυπο και στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

 

Read More

And More