Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Θέμης Αμβροσιάδης συνεχίζουν την καλοκαιρινή τους απόδραση στους εντυπωσιακούς Δολομίτες, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές στην Ιταλία.
Η Κατερίνα Δαλάκα επέλεξε να περάσει τα φετινά γενέθλιά της μακριά από την Ελλάδα, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της. Οι δυο τους ταξίδεψαν στους Δολομίτες, έναν από τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς της Ιταλίας, και φαίνεται πως απολαμβάνουν ιδιαίτερα την παραμονή τους εκεί.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media, το ζευγάρι μοιράστηκε νέες φωτογραφίες από το ταξίδι, δίνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους μια μικρή γεύση από το πανέμορφο τοπίο και τις προσωπικές τους στιγμές.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, η νικήτρια του Survivor και ο επιχειρηματίας δεν περιορίστηκαν μόνο στις βόλτες και την εξερεύνηση των γραφικών σημείων της περιοχής. Επέλεξαν να πραγματοποιήσουν και διάφορες δραστηριότητες στη φύση, απολαμβάνοντας στο έπακρο το ξεχωριστό τοπίο των Δολομιτών.
Ανάμεσα στις δραστηριότητές τους ήταν οι βόλτες με ποδήλατο, αλλά και το περπάτημα στα μονοπάτια της περιοχής.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι εικόνες αποτυπώνουν την ομορφιά του προορισμού, αλλά και την καλή διάθεση του ζευγαριού.
Δες τις φωτογραφίες









Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Θέμης Αμβροσιάδης είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό, έχοντας επιλέξει αρχικά να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα δεν διστάζουν να μοιράζονται με το κοινό στιγμές από την προσωπική τους ζωή.
Το καλοκαίρι του 2025, η Κατερίνα Δαλάκα έκανε την πρώτη κοινή ανάρτηση με τον σύντροφό της στο Instagram, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τη σχέση τους. Έκτοτε, οι δυο τους έχουν πραγματοποιήσει αρκετές κοινές εμφανίσεις και αποδράσεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ