Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή και βάζουν τους ίδιους στόχους για το νέο έτος! [pics]

Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Απολαμβάνουν την κοινή τους ζωή και βάζουν τους ίδιους στόχους για το νέο έτος! [pics] | tlife.gr

Μπορεί στην αρχή να κρατούσαν τη σχέση τους «μυστική», ωστόσο από τις γιορτές και μετά δεν σταμάτησαν να ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Ο λόγος για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού, οι οποίοι είναι full in love και πλέον δεν έχουν κανένα λόγο να το κρύβουν. Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί δεν διστάζουν να μιλούν ο ένας για τον άλλον με τα πιο τρυφερά λόγια, ενώ δειλά δειλά έχουν ξεκινήσει και τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μοιράζεται πλέον την καθημερινότητά του και σχεδόν κάθε μέρα κοιμάται στο ίδιο σπίτι! Μάλιστα, τόσο η Κατερίνα όσο και ο Γιάννης δημοσιεύουν φωτογραφίες τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, στις οποίες ο ένας τραβάει τον άλλον και δίνοντας τα χαριτωμένα παρατσούκλια «Hugk» (Κατερίνα Γερονικολού) και «Hugt» (Γιάννης Τσιμιτσέλης).

Φυσικά, ως ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο είναι έτοιμο να προχωρήσει μαζί στο μέλλον, έχουν θέσει κοινούς στόχους… που δεν είναι άλλοι από τα ταξίδια! Μετά το tour που έκαναν στην Ευρώπη πριν μερικούς μήνες, ο Γιάννης και η Κατερίνα ανυπομονούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές – μετά το τέλος των θεατρικών και τηλεοπτικών τους υποχρεώσεων – ώστε να χαλαρώσουν, να γεμίσουν μπαταρίες και να απολαύσουν τον έρωτά τους.

Η ευχή που έκανε η Κατερίνα για τα Χριστούγεννα μιλάει από τώρα για τα ταξίδια που ονειρεύεται: «Το 2019 κοιτάμε μπροστά, θέτοντας τους πιο όμορφους στόχους! Οι δικοί μου για φέτος είναι να ταξιδέψω σε μέρη που δεν έχω ξαναπάει και να κάνω χαρούμενους τους αγαπημένους μου». Οι δυο τους ανυπομονούν να έρθει ξανά το καλοκαίρι και να απομακρυνθούν απ’ όλους και απ’ όλα, προκειμένου να ζήσουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους.

READ more