Κατερίνα Γερονικολού-Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί!

Κατερίνα Γερονικολού-Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί! | tlife.gr

Μπορεί μέχρι πρότινος κανένας να μην είχε παραδεχτεί δημόσια τη σχέση τους, όμως πλέον αυτό ανήκει στο παρελθόν. Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ευτυχισμένοι μαζί και αυτό είναι που έχει σημασία. Το όμορφο ζευγάρι αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερο και να απολαύσει κάθε στιγμή του έρωτά του χωρίς να νοιάζεται για τα αδιάκριτα βλέμματα ή τα φωτογραφικά φλας.

Φαίνεται πως η Κατερίνα στο πρόσωπο του Γιάννη βρήκε όλα όσα ονειρευόταν με εκείνον να την προσέχει σαν τα μάτια του  και να μην της χαλάει κανένα χατήρι. Το ζευγάρι είναι αρκετό καιρό μαζί, όμως ο έρωτάς τους συνεχώς δυναμώνει. Στην αρχή του ειδυλλίου τόσο ο ένας όσο και ο άλλος απέφευγαν να μιλάνε για το τι πραγματικά τρέχει μεταξύ τους, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προστατέψουν την προσωπική τους ζωή.

Ωστόσο, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας που πρωταγωνιστούν, ο Γιάννης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια κοινή τους φωτογραφία και τα likes άρχισαν να πέφτουν βροχή. Αυτό βέβαια ήταν μόνο η αρχή, καθώς ανήμερα των Χριστουγέννων, η όμορφη ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της με τον σύντροφό της λίγο πριν την έξοδό τους. Πια έχουν δημιουργήσει τη δική τους ρομαντική ιστορία αγάπης και το χαμόγελο στα χείλη τους αποδεικνύει το πόσο όμορφα περνούν.

Αυτές οι γιορτές θα είναι οι ομορφότερες για το ερωτευμένο ζευγάρι, αφού θα είναι μαζί. Μπορεί οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις να μην τους επιτρέπουν να ταξιδέψουν σε κάποιο χριστουγεννιάτικο προορισμό, καθώς έχουν παραστάσεις, όμως αυτό δεν είναι κάτι που τους πτοεί. Εξάλλου, τι καλύτερο από το να περνά τις πιο μαγικές γιορτές του χρόνου μαζί με την οικογένειά σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα;

 

 

READ more