Κατερίνα Γερονικολού: Η ερωτική εξομολόγηση για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη – “Είμαι ερωτευμένη με τον άνθρωπό μου”

Η Κατερίνα Γερονικολού είναι λαμπερή, χαρούμενη και διανύει μια εξίσου συναρπαστική περίοδο στην προσωπική της ζωή. Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, την απολαμβάνουμε στη νέα σειρά του ANT1 “Αν ήμουν Πλούσιος”, θα πρωταγωνιστήσει στη θεατρική παράσταση “Από Σμύρνη, Θεσσαλονίκη” της Μιμής Ντενίση, ενώ μαζί με τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη θα παίξουν μαζί στη ταινία “Για Πάντα”, η οποία θα κάνει πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά του 2020. Η ηθοποιός μιλάει στο περιοδικό People και στον Μαρίνο Βυθούλκα για τη σχέση της με τον Γιάννη αλλά και για το καθοριστικό διάστημα που πέρασαν μαζί και τους έφερε ακόμα πιο κοντά.

Δεδομένου ότι έχει υποδυθεί πολλάκις τη μητέρα σε σειρές, αυτός ο ρόλος έχει λειτουργήσει κατά κάποιον τρόπο και ως ζέσταμα, ώστε να γίνει μητέρα στην πραγματική της ζωή; “Σίγουρα αυτό είναι ένα τεστ με τον εαυτό μου, διότι, πέρα από τις απαιτήσεις της δουλειάς, έχουμε κοντά μας μικρές ψυχούλες, που πρέπει για όσο χρονικό διάστημα είναι μαζί μας να περνάνε καλά και να μη πιέζονται. Ως άνθρωπος έχω απεριόριστα αποθέματα υπομονής και αγαπάω πάρα πολύ παιδιά. Βέβαια, είναι εντελώς διαφορετικό να έχεις ένα δικό σου παιδί. Η μητρότητα είναι κάτι που ακόμα δεν το έχω πάρει απόφαση, όπως και οι περισσότερες φίλες μου… Ειδικά από τα 24 μου και μετά δούλευα πάρα πολλές ώρες, έβγαινα ελάχιστα και δεν με απασχολούσε ιδιαίτερα η προσωπική μου ζωή. Βέβαια, δεν είχα βρει και έναν άνθρωπο που να με εμπνεύσει και να τον ερωτευτώ παράφορα”.

Η σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

“Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως η σχέση μου με τον Γιάννη μου δίνει μια αίσθηση ασφάλειας. Ζούμε μαζί, αλλά και πάλι μια σχέση θέλει συνέχεια προσπάθεια ώστε να ανθίζει. Όλα τα καλά απαιτούν προσπάθεια και δουλειά. Πόσο μάλλον μια σχέση”, ξεκαθαρίζει.

Πέρα από ζευγάρι, ο Γιάννης και η Κατερίνα συνεργάζονται και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς φέτος θα πρωταγωνιστήσουν μαζί στο θέατρο και στον κινηματογράφο. “Δεν μας φόβισε καθόλου το γεγονός ότι δουλεύουμε μαζί. Ειδικά στα γυρίσματα της ταινίας, που διήρκεσαν ενάμισι μήνα, ήμασταν μαζί 24 ώρες το 24ωρο και στα γυρίσματα και στο σπίτι, αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Αυτό το χρονικό διάστημα των γυρισμάτων ήταν καθοριστικό, διότι τον γνώρισα υπό μια άλλη συνθήκη, στην ένταση της δουλειάς. Μπορώ να σου πω ότι μάθαμε καινούργια πράγματα ο ένας για τον άλλον και κάναμε ένα crash test στις συμπεριφορές μας υπό πίεση. Σε επαγγελματικό επίπεδο του βγάζω το καπέλο. Είναι πολύ μπροστά, έχει ένστικτο και γνώσεις. Επειδή, όμως, είμαστε και οι δύο ισχυρές προσωπικότητες, τσακωνόμασταν αρκετά για θέματα της δουλειάς. Είχαμε διαφωνίες. Ουσιαστικά, αυτές οι διαφωνίες προέκυπταν επειδή και οι δύο αγαπήσαμε πολύ τη συγκεκριμένη ταινία και θέλαμε να προσέξουμε μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να την απογειώσουμε. Κατόπιν εορτής, είμαι σίγουρη πως μέσα από την ταινία τον γνώρισα καλύτερα”.

Μάλιστα, φέτος το καλοκαίρι κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που την ήθελαν έγκυο στο πρώτο της παιδί. Τι απαντά η ίδια; Μόνοι τους το έβγαλαν το δημοσίευμα και μόνοι τους ενοχλήθηκαν. Ποτέ δεν ενοχλήθηκα, όπως και ποτέ δεν υπήρξα έγκυος. Και γιατί να ενοχληθώ; Δεν με είπαν και καμπούρα!” λέει γελώντας. Όσον αφορά αν θα ήθελε όντως ένα παιδί: “Όπως σου είπα και πριν, μου αρέσουν πολύ τα παιδιά. Δεν είναι όμως κάτι που προγραμματίζουμε για το άμεσο μέλλον. Το θέμα της μητρότητας είναι κάτι που θα πρέπει να το αντιμετωπίσω μέσα στην επόμενη πενταετία”.

“Οι προτεραιότητες μου όντως έχουν αλλάξει. Θεωρώ πολύ σημαντικό το κομμάτι της προσωπικής ζωής. Δίνω βάση στα προσωπικά μου, είμαι ερωτευμένη με τον άνθρωπό μου. Η αλήθεια είναι πως δεν είναι στο χέρι μας να έχουμε πάντα καλή προσωπική ζωή, διότι για να επιτευχθεί αυτό χρειάζονται δύο και πρέπει να υπάρχει κοινός στόχος. Δεν θα ήθελα να σταματήσω να δίνω νόημα και βάση στην προσωπική μου ζωή, διότι να δουλεύεις και να ανθίζεις επαγγελματικά, αυτό δεν αρκεί από μόνο του. Το να ανθίζεις επαγγελματικά και να μαραζώνεις στα προσωπικά, σε κάνει να καταλήγεις ένας ξιπασμένος άνθρωπος”, τονίζει.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο περιοδικό People που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής

Read More

And More