Κατερίνα Γερονικολού: Μοιράζεται ένα στιγμιότυπο από τα τελευταία γυρίσματα του Τατουάζ

Το Τατουάζ μετά από δύο σεζόν ρίχνει τίτλους τέλους αυτόν τον Ιούνιο. Η Κατερίνα Γερονικολού που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, συχνά μοιράζεται μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, backstage στιγμιότυπα από τα γυρίσματα που σύντομα τελειώνουν. Καθώς η σειρά φτάνει στο τέλος της, η γνωστή ηθοποιός έχει ανάμεικτα συναισθήματα. Πλέον προετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη που την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Στην αρχή της εβδομάδας, η όμορφη ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα νέο backstage στιγμιότυπο από τα γυρίσματα του Τατουάζ. Στην συγκεκριμένη φωτογραφία βλέπουμε την Κατερίνα Γερονικολού και άλλους δύο πρωταγωνιστές της σειράς, την Ιφιγένεια Πιερίδου και τον Κούλλη Νικολάου.

Στην ανάρτησή της, η ηθοποιός σημείωσε: “Καλή εβδομάδα! Η πρώτη εβδομάδα του Ιούνη μόλις ξεκίνησε! Το ίδιο και η προτελευταία των γυρισμάτων του Τατουάζ..! #mixedfeelings #lovemyjob #beautifulgreece #tatouaz #backstage”.

Read More

And More