Κατερίνα Γερονικολού: Οι ξέγνοιαστες στιγμές με αγαπημένη της φίλη στα γυρίσματα της σειράς “Αν Ήμουν Πλούσιος”!

Η Κατερίνα Γερονικολού αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, “Αν Ήμουν Πλούσιος” και στην θεατρική παράσταση “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη” σε σκηνοθεσία Μιμής Ντενίση στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”. Επίσης φέτος στο θέατρο συνεργάζεται με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη. Οι δύο γνωστοί ηθοποιοί αποτελούν ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλο.

Η όμορφη ηθοποιός μπορεί καθημερινά να βρίσκεται πολλές ώρες στα γυρίσματα του “Αν Ήμουν Πλούσιος”, όμως περνά και διασκεδαστικές στιγμές με τους συμπρωταγωνιστές της από τη σειρά. Ένα από αυτά τα ξεχωριστά backstage στιγμιότυπα μοιράστηκε την Πέμπτη με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Η Κατερίνα Γερονικολού ποζάρει μαζί με την ηθοποιό Άννα Μενενάκου τρώγoντας λαχταριστά donuts με σοκολάτα και στην ανάρτησή της με χιούμορ σημειώνει: “Μας Συνδέει Μια Σειρά, η Φιλία μας και….η Λύσσα μας για τη Σοκολάτα! Αυτά. @anna_menenakou_official #AnHmounPlousios #friends #donuts #chocolate #chocoaddict #ant1 #backstage #whileshooting #break #eatandlaugh #together #xerixeri #girls”.

Read More

And More