Κατερίνα Γερονικολού: Πρωινή βόλτα για αγορές στα βόρεια προάστια [pics]

Η Κατερίνα Γερονικολού βρίσκεται σε μία δημιουργική περίοδο, αφού πέρα από τη συμμετοχή της στην καθημερινή σειρά του ANT1 και την παράσταση “Από Σμύρνη… Σαλονίκη”, πρωταγωνιστεί στην ταινία του αγαπημένου της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τίτλο “Για Πάντα”. Η ταινία κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες την πρώτη ημέρα του Ιανουαρίου και ήδη θεωρείται μία από τις πιο επιτυχημένες όλης της χρονιάς.

Η όμορφη ηθοποιός συμπρωταγωνιστεί μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και μαζί μας παρουσιάζουν μία δυνατή ιστορία αγάπης. Βέβαια, καμία ιστορία δεν είναι τόσο δυνατή όσο αυτή που βιώνει στην πραγματική ζωή μαζί με τον σύντροφό της, μιας και οι δυο τους είναι full in love και ευτυχισμένοι μαζί!

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Μαζί σου το Σαββατοκύριακο” η Κατερίνα Γερονικολού είχε αποκαλύψει ότι εκείνη αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις του σπιτιού, αφού ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν αγχώνεται και είναι ιδιαίτερα χαλαρός με όλα αυτά τα ζητήματα.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικό φακός απαθανάτισε την γνωστή ηθοποιό κατά τη διάρκεια της πρωινής βόλτας σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Φορώντας ένα καταπράσινο φόρεμα και ένα ζευγάρι μποτάκια η Κατερίνα Γερονικολού έκανε τις αγορές της και κέρδισε την προσοχή όλων με την εμφάνισή της.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More