Κατερίνα Γερονικολού: Ρομαντική απόδραση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη στην Κρήτη! [pics,vids]

Σε πολυτελές spa resort στην Κρήτη απολαμβάνουν μια ρομαντική απόδραση ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. Το γνωστό ζευγάρι μετά τις πρώτες βουτιές στο Μεσολόγγι, την ιδιαίτερη πατρίδα του ηθοποιού, ετοίμασε βαλίτσες για την όμορφη Κρήτη και οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Οι δυο ηθοποιοί που ζουν τον έρωτά τους αυτό το καλοκαίρι, βρέθηκαν στην όμορφη Κρήτη, όπου κάνει τις διακοπές της και η πρώην σύζυγος του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Βάσω Λασκαράκη με την κόρη τους Εύα και τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο. Το πρώην ζευγάρι άλλωστε έχει διατηρήσει καλές σχέσεις για χάρη του παιδιού του.

Βέβαια, ο Γιάννης και η Κατερίνα βρέθηκαν σε πολυτελές spa resort για να χαλαρώσουν και απόλαυσαν ρομαντικό πρωινό στην πισίνα. Οι δυο τους ανέβασαν φυσικά φωτογραφίες και video από την απόδρασή του στην Κρήτη στα social media τους και έδειξαν να είναι full in love.

Και μπορεί μέχρι τώρα οι δυο τους να κρατούσαν ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, τώρα όμως το ζευγάρι είναι αχώριστο και αδιαφορεί πια για τα αδιάκριτα βλέμματα!

Και οι διακοπές συνεχίζονται!

Read More

Read More