Κατερίνα Γερονικολού: Το συγκινητικό μήνυμα της ηθοποιού για το τέλος του Τατουάζ!

Η επιτυχημένη σειρά του Apha, Το Τατουάζ έριξε τίτλους τέλους μετά από δύο χρόνια, το βράδυ της Πέμπτης. Το φινάλε ήταν γεμάτο ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις, όπως άλλωστε και κάθε επεισόδιο της σειράς που σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης για δύο σεζόν. Όπως είναι φυσικό τόσο οι πρωταγωνιστές όσο και οι συντελεστές του Τατουάζ, που είχαν μια πολύ καλή συνεργασία μεταξύ τους, είναι συγκινημένοι που ένας κύκλος έφτασε στο τέλος του. Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Γερονικολού που δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα για το τέλος της σειράς.

Η όμορφη ηθοποιός, την ώρα της προβολής του τελευταίου επεισοδίου του Τατουάζ, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δύο φωτογραφίες από τα Μετέωρα, μία από την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων και μία από την τελευταία ημέρα αντίστοιχα.

Μέσα από την ανάρτησή της θέλησε να ευχαριστήσει τους δημιουργούς και τους τηλεθεατές της σειράς αφήνοντας πίσω ευχάριστες αναμνήσεις και ανυπομονώντας για τα νέα επαγγελματικά της βήματα. Συγκινημένη η Κατερίνα Γερονικολού έγραψε: “Πρώτη Φωτογραφία και Τελευταία Φωτογραφία στα γυρίσματα του #tatouaz… Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στους Τρεις που το εμπνεύστηκαν και στους Πάρα Πολλούς που το παρακολούθησαν. Ένα Χαμόγελο για όσα ωραία συνέβησαν και για όσα Επόμενα θα έρθουν..! #oloimiaomada #2xronia #theend”.

Read More

And More