Κατερίνα Καινούργιου: Απαντά πρώτη φορά στις φήμες περί σχέσης της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο! (video)

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show βρέθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και απάντησε για πρώτη φορά σε πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού HELLO! που την θέλει ζευγάρι με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη-Παναγόπουλο.

Η Κατερίνα αποκάλυψε πώς έχει πάρει την απόφαση να μην ξαναμιλήσει ποτέ δημόσια για κάποια σχέση της, δηλώνοντας παράλληλα single!

«Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι δίπλα μου που να είναι απλά φίλοι μου ή να είμαστε σε ένα φιλικό πλαίσιο και να μου τους χρεώνουν. Κι αυτό γιατί είμαι ελεύθερη. Δεν είναι πολύ άσχημο; Έχει γίνει πολλές φορές να μου χρεώσουν σχέση τσάμπα. Τον τελευταίο καιρό έχω πάρει μία απόφαση, επειδή την έχω πατήσει στη ζωή μου. Δε θέλω να ξαναμιλήσω καθόλου για την προσωπική μου ζωή και να μην απαντάω σε τίποτα. Όσο γίνεται να εξαφανιστώ από όλο αυτό… Υπήρξαν στιγμές που μίλησα για την προσωπική μου ζωή. Στο παρελθόν έχω κάνει πολύ μεγάλα λάθη. Οπότε πια στο λέω εδώ. Σημείωσε τη μέρα και την ώρα. Από την Κατερίνα ποτέ ξανά τέτοιες δηλώσεις. Ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή μου αφορά μόνο εμένα. Είμαι πολύ καλά στην παρούσα φάση, είμαι μόνη μου. Τέλεια…. Γενικώς ενθουσιάζομαι πάρα πολύ εύκολα, πολλές φορές ζω μέσα σε ένα ροζ συννεφάκι. Είμαι ένα κορίτσι πολύ ρομαντικό. Ενθουσιάζομαι, την πατάω και στο τέλος πληγώνομαι εγώ και αυτό είναι πολύ άσχημο…», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More