Κατερίνα Καινούργιου: Είναι ζευγάρι κι ερωτευμένη μ’ επιχειρηματία!

Καιρό έχουμε να μάθουμε τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου. Η αλήθεια είναι ότι η παρουσιάστρια ήταν αρκετά προσεχτική μετά την έκταση που είχε πάρει η σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκοστώπουλο. Πριν από λίγες μέρες όμως και σε μια εκδήλωση, η Κατερίνα, αποκάλυψε πως έχει αγόρι, δίχως να μπει σε λεπτομέρειες.

“Κι εγώ έχω αγόρι, δεν σημαίνει κάτι αυτό. Έχω αγόρι. Θα έπρεπε να το ξέρουν όλοι; Κρυφό το έχουμε, δεν θέλουμε να το μάθει κανείς”, είχε πει η Κατερίνα και μετά από το βίντεο με τις δηλώσεις της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Φλορίντα Πετρουτσέλι συνέχισαν τη συζήτηση με… αποκαλύψεις.

“Δεν θα πούμε όνομα, αλλά ο σύντροφος της είναι ένας νέος, ωραίος επιχειρηματίας. Είναι λίγους μήνες μαζί”, είπε η Φλορίντα, με την Σταματίνα να συνεχίζει: “τον ξέρω και είναι πολύ κάλο παιδί, αν ισχύει. Είναι πίσω από ένα μεγάλο brand ελληνικής εταιρείας με ρούχα, όπου δραστηριοποιείται κιόλας. Είναι ένας νέος κι ωραίος επιχειρηματίας. Πιτσιρικάς. Δηλαδή 37-40. Δεν λέω επώνυμο, γιατί δεν ξέρω αν ισχύει.”

 

Read More

And More