Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι νιώθει πιο όμορφη από ποτέ! [pics]

Κατερίνα Καινούργιου: Έτσι νιώθει πιο όμορφη από ποτέ! [pics] | tlife.gr

Ας είναι όλα τα βράδια μας τόσο λαμπερά… τόσο χαρούμενα… τόσο ευτυχισμένα όσο αυτό της Πρωτοχρονιάς…, έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου την πρώτη μέρα του χρόνου κι όλα δείχνουν πως είναι αποφασισμένη να κάνει το 2018 να είναι η χρονιά της. Η παρουσιάστρια του «Φτιάξε καφέ να στα πω» μέσα από τις λεζάντες στις φωτογραφίες της, δείχνει τελευταία να είναι πιο σίγουρη από ποτέ με τον εαυτό, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που στο παρελθόν έχει δηλώσει πως είχε πολλές ανασφάλειες.

«Το έχω ξαναπεί πως είμαι μια πολύ ανασφαλής γυναίκα. Δεν κατακρίνω, όμως, τις γυναίκες που έχουν ανασφάλειες γιατί δεν έχει να κάνει ούτε με το πόσο πετυχημένος ούτε με το πόσο όμορφος είσαι, είναι κάτι που πηγάζει από μέσα σου και πρέπει να το δουλέψεις για να το ξεπεράσεις. Είμαι πολύ ανασφαλής, ειδικά με τις σχέσεις μου τις ερωτικές, και έχω καταλάβει πως όταν αυτή την ανασφάλεια τη βγάζεις μέσα στη σχέση, μετά τίποτα δεν λειτουργεί καλά», δήλωνε σε συνένετυξή της το 2016.

Από τότε όμως τα πράγματα φαίνεται πως έχουν αλλάξει. Πριν από λίγες ημέρες ανέβασε στα social media μια φωτογραφία της, που είναι εντελώς αμακιγιάριστη, κάτω από τις ακτίνες του ηλίου. «Κάτω απ’ αυτό το υπέροχο φως… Ίσως και μια από τις ελάχιστες «φυσικές» φωτογραφίες μου… και βλέποντας την ξανά και ξανά νιώθω πιο όμορφη από ποτε έτσι…»

Η αλήθεια είναι ότι σπάνια ανεβάζει η Κατερίνα, φωτογραφίες που δείχνουν τη φυσική της ομορφιά, όμως έχει βαλθεί να απελευθερωθεί κι έτσι να έρθουν κι όσα επιθυμεί στη ζωή της.

https://www.instagram.com/p/BdnPoHgACZr/?taken-by=katken85

Δες και τις υπόλοιπες πρόσφατες φωτογραφίες

View this post on Instagram

Ας είναι όλα τα βραδια μας τόσο λαμπερά …τόσο χαρούμενα …τόσο ευτυχισμένα όσο αυτό της Πρωτοχρονιάς …🙏🏻 #aboutlastnight #newyear #happypeople #friendshipgoals #friendshipismagic Και σήμερα … θ ανοίξουμε το βιβλίο. Οι σελίδες του θα είναι κενές. Θα γράψουμε τις λέξεις μόνοι μας. Το βιβλίο λέγεται Ευκαιρία και το πρώτο του κεφάλαιο είναι η Πρωτοχρονιά… Μόνο ευτυχισμένες στιγμές από δω και πέρα αγάπες μου 💫 #2018welcome

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on

READ more