Κατερίνα Καινούργιου – Φαίη Σκορδά: Όταν φωτογραφίζονταν κι έκαναν κοινές δηλώσεις

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε σήμερα Τετάρτη 8 Νοεμβρίου για τη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή της, ύστερα από τα σχόλια που έκαναν στο Fay’s Time ότι δεν σέβονται τον Ανδρέα Μικρούτσικο και προσπαθούν να τον «εξευτελίσουν»

Η παρουσιάστρια του Alpha είπε μεταξύ άλλων:

«Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια και δεν αλλάζουν συνεργάτες κάθε χρόνο. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός και έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία πραγματικά με πολύ σκληρή δουλειά, χωρίς κανέναν γάμο και περίεργες συνεργασίες. Και χωρίς κανέναν εξευτελισμό. Δεν πειράζει θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα»..

Να σου θυμίσουμε βέβαια πως πριν έναν χρόνο ακριβώς – τον Νοέμβριο του 2022 – οι δυο κυρίες της τηλεόρασης είχαν δώσει μαζί το παρών στα γενέθλια της Ζήνας Κουτσελίνη.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Φαίη Σκορδά όχι μόνο φωτογραφήθηκαν μαζί αλλά έκαναν και κοινές δηλώσεις, δείχνοντας άκρως φιλικές μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Στις κοινές δηλώσεις τους, μαζί με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, οι τρεις γυναίκες είχαν ρωτηθεί από τους δημοσιογράφους αν θα σκεφτόντουσαν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν.

«Εξαρτάται πόσα θα μας έδιναν, αν ήταν καλό το ποσό…» είχε πει χιουμοριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Διασκεδάζω πολύ με την Κατερίνα» είχε δηλώσει τότε η Φαίη Σκορδά.

«Έχω πολύ καλές σχέσεις με τη Φαίη. Αν κάνει νούμερα στην παρούσα φάση, θα της στείλω συγχαρητήρια για πολλούς λόγους» έλεγε η παρουσιάστρια του Alpha.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164