Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ερωτευμένοι στους Παξούς!

Το φετινό καλοκαίρι τους ανήκει. Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κατερίνα Καινούργιου ζουν τον έρωτά τους στα ελληνικά νησιά και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή μακριά από τη φασαρία της Αθήνας και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Το γνωστό ζευγάρι που μετά τις βόλτες και τις βουτιές στο αιγαίο, έφυγε με το σκάφος για το Ιόνιο είναι στα καλύτερά του και δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες και αγαπημένα καλοκαιρινά στιγμιότυπα στα social media.

Η γνωστή παρουσιάστρια και ο γοητευτικός επιχειρηματίας βρέθηκαν αρχικά στα Σύβοτα και έπειτα στη μαγευτική Ζάκυνθο. Εκεί η Κατερίνα Καινούργιου μαγεύτηκε με το Ναυάγιο και την παραλία του, που τα επισκέφτηκε για πρώτη φορά. Ακολούθησε η απόδραση στην Κέρκυρα και τώρα το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στους Παξούς.

 

Με φόντο τα καταγάλανα νερά η Κατερίνα καινούργιου ανέβασε φωτογραφίες και video στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Μέσα Αυγούστου! Κυριακή μεσημέρι… κάτω από τον υπέροχο ήλιο της χώρας μας. Σας στέλνω την αγάπη μου μαζί με το πιο ξέγνοιαστο χαμόγελο μου. Εύχομαι όλοι να είστε καλά και πάνω απ’ όλα ασφαλείς».

Και οι διακοπές συνεχίζονται για το γνωστό ζευγάρι!

Read More

And More