Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Ρομαντικό δείπνο για δυο στο Κολωνάκι!

Ρομαντικό δείπνο για δυο στο Κολωνάκι απόλαυσαν ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Κατερίνα Καινούργιου. Το γνωστό ζευγάρι που είναι full in love μετά την αποχή από τις εξόδους, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού φαίνεται πως επιστρέφει σιγά σιγά στην κανονικότητά του και στις αγαπημένες του συνήθειες.

Η γνωστή παρουσιάστρια του Open και ο γοητευτικός επιχειρηματίας αγαπούν τα ταξίδια και τις γαστρονομικές απολαύσεις και συχνά μοιράζονται στα social media φωτογραφίες από τις εξόδους τους σε αγαπημένα εστιατόρια. Αυτήν τη φορά, μάλιστα βρέθηκαν σε ένα πολύ όμορφο στέκι στην καρδιά της Αθήνας και χαλάρωσαν με καλό φαγητό και μια ιδιαίτερα ρομαντική ατμόσφαιρα.

Ο Φίλιππος ανέβασε πρώτος στο Instagram φωτογραφίες από το λουκούλλειο δείπνο του με την Κατερίνα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Βροχερή ζεστή καλοκαιρινή βραδιά με δείπνο στην Αθήνα».

Φυσικά, και η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε λίγο αργότερα ένα video με τη λαχταριστή pizza που απόλαυσε με τον καλό της στο cosy bistrot που επισκέφτηκαν στο Κολωνάκι!

Read More

And More