Κατερίνα Καινούργιου: Η αναφορά στον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Είναι εξαιρετικός, ευτυχώς δεν πήγε»

Με αφορμή της αλλαγές που πρόκειται να δούμε στο νέο κύκλο του Dragon’s Den, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε σήμερα 9/6 μια αποκάλυψη για τον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως είχε γίνει και σε εκείνον πρόταση για το συγκεκριμένο παιχνίδι λέγοντας πως παρότι είναι αρκετά επιτυχημένος στη δουλειά του, η πρόταση αυτή είχε – κατά την άποψή της – και σκοπό να προκαλέσει κάποιου είδους ριάλιτι λόγω της προσωπικής τους σχέσης.

«Ξέρω ότι για τη συγκεκριμένη θέση, του Πολ Ευμορφίδη, έχουν απευθυνθεί και σε εφοπλιστές. Ρε παιδιά, καλά κάνετε, ο άνθρωπος είναι πετυχημένος, αλλά εδώ, πας για το ριάλιτι. Του έγινε πρόταση. Ο Φίλιππος, παρόλο που έχουμε χωρίσει, είναι εξαιρετικός και πολύ πετυχημένος.

Απλά, το να απευθύνεσαι και να κάνεις πρόταση σε έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι δε τον θες μόνο γιατί έχει μια πολύ καλή πορεία… Θες και το ριάλιτι… Τέλοσπάντων. Εγώ προσωπικά αν βάλουν κάποιον πρώην μου μέσα, δε θα θέλω να το παίζω καθόλου. Ας το παίζουν αλλού, όχι εδώ. Δε νομίζω ότι ο άνθρωπος θα πει τελικά το “ναι”» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά την προβολή του ρεπορτάζ και των δυο νέων προσώπων που θα μπουν τελικά στη θέση του Πολ Ευμορφίδη, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε με χιούμορ, «Α, αυτοί οι δυο κύριοι; Ευτυχώς δεν πήγε ο Φίλιππος. Ούφ».

Read More

And More