Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση στην Σοφία Μαργαρίτη και η αντίδραση του πρώην συζύγου της για την δικαστική διαμάχη

Τη δική της απάντηση στην Σοφία Μαργαρίτη θέλησε να δώσει σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου. Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση που έκανε η πρώην παίκτρια του Survivor στην οποία στρεφόταν εναντίον της εκπομπής και ανέφερε πως “μόνταραν” δηλώσεις της που αφορούσαν την σεξουαλικότητα του Γιώργου Ασημακόπουλου αλλά και πως η εκπομπή της εξέθεσε στο Πανελλήνιο σε μια δική της ευαίσθητη στιγμή. (δες εδώ τι ειπώθηκε χθες στην εκπομπή Ευτυχείτε για την Σοφία Μαργαρίτη)

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν βλέποντας όσα έγραψε η Σοφία στο Instagram ζήτησε να παίξουν αμοντάριστες οι δηλώσεις της στις οποία αναφερόταν στην σεξουαλικότητα του Γιώργου Ασημακοπουλου. (δες εδώ το ξέσπασμα της Σοφίας Μαργαρίτη)

Μετά την προβολή των αμοντάριστων δηλώσεων της πρώην παίκτριας του Survivor η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

“Εδώ είχε βγει η κουμπάρα της Σοφίας που είχε πει κάποια πράγματα και εμείς στηρίζαμε τη Σοφία. Την ώρα της εκπομπής είχε πάρει ο πρώην της Σοφίας και είπε ότι θέλει να βγει στον αέρα. Όταν βγάζεις έναν άνθρωπο στον αέρα δεν ξέρεις ακριβώς τι θα πει. Για αυητό και την επόμενη μέρα βγάλαμε τη μητέρα της. Και να θυμίσω ότι όλο αυτό ξεκίνησε από την ίδια τη Σοφία που είπε για τα παιδιά μέσα στο παιχνίδι” είπε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε πως ο πρώην σύζυγος της Σοφίας μετά τις δηλώσεις που έκανε για τον γάμο και το διαζύγιό τους, επικοινώνησε μέσω ενός μηνύματος μαζί στο οποίο έγραφε, “Έχω κάποιο κύρος και ένα όνομα στα Τρίκαλα, δε θα πέσω στο επίπεδό της, έχω τα αγγελούδια μου”.

Read More

And More