Κατερίνα Καινούργιου: Η σέξι καληνύχτες στα social media!

Είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο εντυπωσιακές κυρίες της τηλεόρασης. Κι έχει και ένα από τα καλύτερα κορμιά! Η Κατερίνα Καινούργιου, μπορεί να προσέχει τη διατροφή της και να γυμνάζεται αλλά η φύση την έχει προικίσει με ένα καλλίγραμμο κορμί. Πολλές φορές ποζάρει με τα ρούχα της εταιρίας ρούχων που συνεργάζεται αλλά δεν διστάζει να φωτογραφίζεται ακόμη και με τα εσώρουχα.

Η Κατερίνα έχει ιδιαίτερη σχέση με τους followers της και μοιράζεται πολλές στιγμές μαζί τους αλλά και αγαπημένους της στίχους και γραμμές συγγραφέων που διαβάζει. Τις τελευταίες δυο μέρες στην κληνύχτα της ήταν και πολύ… σέξι!

“If someone wishes you good night every day, You’re happier than so many people.”

“Είναι άνοιξη! Απόβραδο. Με πνίγει η άνοιξη. Μου κόβει την ανάσα. Δεν αντέχει πια η ψυχή μου να κουβαλήσει τόση ομορφιά. Σαν να φορτώσεις στη ράχη μιας κάμπιας ένα κόκκινο ρόδι. Φουσκώνουν οι φλέβες μου, πονάει το αίμα μου, παλεύουν να βλαστήσουν οι σπόροι μέσα μου και δεν υπάρχει χώμα για να ριζώσουν. Δεν υπάρχει αρκετό νερό να ποτιστούν. Όταν έπρεπε να κόψω όλους τους άγριους θάμνους να ελευθερωθεί το τοπίο, δεν το ‘κανα. Λυπήθηκα τα φίδια, που δεν θα είχαν άλλες φωλιές για να κρυφτούν. Όταν έπρεπε να φυλάξω λίγο νερό, για ώρα ανάγκης, δεν το ‘κανα. Λυπήθηκα τ’ αδέσποτα, που διψούσαν. Τώρα… ” Λατρεμένη μου Αλκυόνη ..ποσα βραδια μου συντροφεύεις με τα αριστουργήματα σου…#νυχτερινές_ευαισθησίες #αλκυονηπαπαδακη #poetryislove #nourishmysoul #meandmythoughts Καλό βράδυ σε όλους…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις

Read More

And More