Κατερίνα Καινούργιου – Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη συνάντηση, έναν χρόνο μετά την άγρια κόντρα τους – Φωτογραφίες

Ένα χρόνο μετά την άγρια κόντρα τους, η Κατερίνα Καινούργιου με την Ιωάννα Μαλέσκου συναντήθηκαν για πρώτη φορά από κοντά, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο παρουσιάστριες που στα παρελθόν είχαν ρίξει τα «βέλη» τους η μια στην άλλη, φαίνεται πως έχουν βάλει τέλος στην κόντρα τους, γεγονός που αποδεικνύεται από την κοινή τους εμφάνιση, όπου δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν και μαζί.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσαν το παρών στα εγκαίνια γνωστού μαγαζιού στο κέντρο της Αθήνας, του οποίο την επικοινωνία έχει αναλάβει ο pr manager, Χάρης Σιανίδης, ο οποίος δημοσίευσε στα social media και φωτογραφίες από τη βραδιά.

Την Ιωάννα Μαλέσκου συνόδευσε ο πρώην συνεργάτης της, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Δες τις φωτογραφίες

 

Να υπενθυμίσουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου λίγο πριν την λήξη της τηλεοπτικής χρονιάς, γνωρίζοντας το τηλεοπτικό διαζύγιο της Ιωάννας Μαλέσκου με τον ΣΚΑΙ, θέλησε να της δώσει δύναμη με ένα μήνυμα, παρόλο που στο παρελθόν υπήρξε ανοιχτή κόντρα μεταξύ τους.

«Το τι bullying έχω φάει Ιωάννα εγώ άσ’ το. Δεν θα είσαι αρεστή Ιωάννα μου από όλους. Ούτε από τους συνεργάτες. Μπορεί κάποιοι συνεργάτες μετά, παρ’ ότι θα τους έχεις συμπεριφερθεί με τον καλύτερο τρόπο να βγάλουν κακία. Τώρα στεναχωριέσαι και δακρύζεις γι’ αυτούς αλλά δυστυχώς σε αυτή τη δουλειά δεν θα είσαι αρεστή από όλους.

«Ακόμα και αν βγουν να πουν οι συνεργάτες σου πόσο σε αγαπάνε, δεν θα προβληθεί ποτέ. Θα προβληθεί η κακία. Γιατί δυστυχώς αυτό πουλάει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει δύσκολα τον τελευταίο καιρό, της την έχουν πέσει αρκετά».

«Να σου πω και κάτι Ιωάννα μου, ότι ο κόσμος είναι αχάριστος», σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δες εδω: Ιωάννα Μαλέσκου – Κατερίνα Καινούργιου: Όλες οι φαρμακερές ατάκες της κόντρας σε ένα βίντεο

Read More

And More