Κατερίνα Καινούργιου: Κάλεσε ξανά τον Νικηφόρο για να λύσουν την παρεξήγηση – «Γιατί μου έκλεισες το τηλέφωνο πριν;»

Μετά την αρχική «παρεξήγηση» που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην ίδια και τον Νικηφόρο στη σημερινή εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου την ώρα της μαγειρικής και λίγο πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές θέλησε να καλέσει και πάλι τον τραγουδιστή στο τηλέφωνο για να λύσουν το όποιο πρόβλημα μπορεί να είχε δημιουργηθεί. (δες εδώ τι συνέβη λίγες ώρες νωρίτερα ανάμεσα στον τραγουδιστή και την παρουσιάστρια)

«Θα τον ξαναπάρω τώρα. Μπορεί να έχει ξυπνήσει και να είναι σε καλό mood. Κάτσε να τα βρούμε. Θα θέλει γιουβέτσι το αγόρι αυτό, είναι εργένης, έχει και το σκυλάκι του, θα το θέλει» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά κι ενώ ο σεφ της εκπομπής έδινε τη συνταγή στους τηλεθεατές, εκείνη κάλεσε τον Νικηφόρο στο τηλέφωνο και όπως αποδείχθηκε, το προηγούμενο τηλεφώνημα ήταν απλά μια παρεξήγηση.

«Έλα αγάπη μου, μου μιλάς; Γιατί πότε δε σου μίλησα λέει ο γλυκούλης. Γιατί μου έκλεισες το τηλέφωνο πριν; Α, δε μου το έκλεισες; Αγάπη μου συγγνώμη σου ζητάω. Σε βρίζαμε σε όλη την εκπομπή γιατί νομίζαμε ότι μας έκλεισες το τηλέφωνο και τελικά κατά λάθος έκλεισε; Ωραία δεν έχει δει λέει. Μη δεις εκπομπή σε έχουμε καταθάψει. Το παίρνουμε όλο πίσω παιδιά, δε μας έκλεισε το τηλέφωνο…. Καθόμαστε και τον θάβουμε» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More