Κατερίνα Καινούργιου: Καλοκαιρινές αγορές στα βόρεια προάστια!

Το καλοκαίρι ξεκίνησε επίσημα για την Κατερίνα Καινούργιου από την περασμένη εβδομάδα, όταν έκανε την πρώτη της βουτιά παρέα με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο (δες εδώ περισσότερα). Ωστόσο καλοκαιρι, θάλασσα και ηλιοθεραπεία, χωρίς αντηλιακό δεν γίνονται και η Κατερίνα Καινούργιου το ξέρει καλά.

Γι’ αυτό το απόγευμα της Τρίτης αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της βρέθηκε σε φαρμακείο των βορείων προαστίων για να διαλέξει το καλύτερο αντιηλιακό.


Η Κατερίνα Καινούργιου φροντίζει για την προστασία της ανοιχτόχρωμης επιδερμίδας της με την ίδια ευλάβια με την οποία φροντίζει άλλωστε το σύνολο της υγείας και της φυσικής της κατάστασης. Άλλωστε η ίδια πολύ πρόσφατα αποκάλυπτε ως μέλος της νέας εκστρατείας των επώνυμων Ελλήνων ενάντια στον καρκίνο του δέρματος τα βήματα που ακολουθεί για να προστατεύεται από τον ήλιο.

“Έχω ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και στα πρώτα μπάνια φοράω πάντα αντιηλιακό προσώπου με δείκτη προστασίας 50, ενώ στο σώμα γύρω στο 30, το οποίο ανανεώνω σε τακτά χρονικά διαστήματα. Επιπλέον φοράω πάντα καπέλο, γυαλιά ηλίου και προσπαθώ τις μεσημεριανές ώρες να μην κάθομαι πολύ στον ήλιο. Ευτυχώς που η αγαπημένη μου ώρα για κολύμπι είναι μετά τις 16.00”.

Read More

And More