Κατερίνα Καινούργιου: «Καρφώνει» τη Μαρία Μπακοδήμου – «Πόση καλοσύνη…»

Την απάντηση της στην Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου, λίγες ώρες μετά τα όσα σχολίασε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ με αφορμή την άγνωστη ιστορία της οικοδέσποινας της Super Κατερίνα με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είχε πει στον πατέρα της Κατερίνας Καινούργιου πως δεν θα κάνει καριέρα κι αυτό έγινε θέμα σχολιασμού το πρωί του Σαββάτου 17/2 στην εκπομπή «Γεια σου». Μάλιστα, η Μαρία Μπακοδήμου είπε στην αρχή της συζήτησης με χαμόγελο «μέσα έπεσε…» και συνέχισε:

«Χωρίς να έχει ξεκινήσει ο άλλος; Φυσικά και έχει κάνει μεγάλη εξέλιξη. Αυτή τη στιγμή δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη η Κατερίνα Καινούργιου; Πέρα από το συμβόλαιό της, και από τα εμπορικά. Νομίζω ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στην τηλεόραση. Και από την Ελένη Μενεγάκη, εγώ αυτό ξέρω. Δεν είμαι και στο πορτοφόλι της, αλλά αυτό που ακούω από την αγορά…

Είπε ότι αυτό την πείσμωσε. Εμένα αν έρθει το παιδί μου να με ρωτήσει αν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, δε μπορώ να του πω πριν βγει, του κόβω τα φτερά. Καριέρα δε κάνουν οι ταλαντούχοι, πόσοι ηθοποιοί έχουν μεγάλο ταλέντο και τελικά καριέρα κάνουν όσοι δουλεύουν σκληρά», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Δες το βίντεο του zappIT εδώ!

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου λίγες ώρες αργότερα αναδημοσίευσε το εν λόγω στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Πόση καλοσύνη η Μαρία Μπακοδήμου…».

 

Read More

And More