Μαρία Μπακοδήμου για Κατερίνα Καινούργιου: «Αυτή τη στιγμή είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στην ελληνική τηλεόραση»

Με αφορμή μια ιστορία από το παρελθόν που μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της τις προηγούμενες ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου, από μια συζήτηση που είχε ως φοιτήτρια δημοσιογραφίας με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, έγινε θέμα σχολιασμού το πρωί του Σαββάτου 17/2 στην εκπομπή «Γειά σου».

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, τον λόγο πήρε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή η παρουσιάστρια του Alpha είναι η πιο ακριβοπληρωμένη.

«Χωρίς να έχει ξεκινήσει ο άλλος; Φυσικά και έχει κάνει μεγάλη εξέλιξη. Αυτή τη στιγμή δεν είναι η πιο ακριβοπληρωμένη η Κατερίνα Καινούργιου; Πέρα από το συμβόλαιό της, και από τα εμπορικά. Νομίζω ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη στην τηλεόραση. Και από την Ελένη Μενεγάκη, εγώ αυτό ξέρω. Δεν είμαι και στο πορτοφόλι της, αλλά αυτό που ακούω από την αγορά…

Είπε ότι αυτό την πείσμωσε. Εμένα αν έρθει το παιδί μου να με ρωτήσει αν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά, δε μπορώ να του πω πριν βγει, του κόβω τα φτερά. Καριέρα δε κάνουν οι ταλαντούχοι, πόσοι ηθοποιοί έχουν μεγάλο ταλέντο και τελικά καριέρα κάνουν όσοι δουλεύουν σκληρά» είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Read More

And More