Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκίνησε τη διαδικασία για την κατάψυξη ωαρίων – Το δημόσιο μήνυμά της

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κατερίνα Καινούργιου έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία της να γίνει μητέρα και να αποκτήσει τα δικά της παιδιά. Μάλιστα, πριν λίγες εβδομάδες η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε ότι σκέφτεται σοβαρά μέσα στον μήνα να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 28/1, η Κατερίνα Καινούργιου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι το πήρε απόφαση και ξεκίνησε και επίσημα τη διαδικασία για την κρυοσυντήρηση των ωαρίων της, με σκοπό να αποκτήσει μια μέρα οικογένεια. 

Η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» ανέβασε μια φωτογραφία στα Instagram Stories της, όπου κάνει τις πρώτες ενέσεις και έγραψε χαρακτηριστικά: «Λίγους μήνες πριν κλείσω τα 37 το πήρα απόφαση… Δεν είναι απλά μια επένδυση στο όνειρο για μένα… είναι μια επένδυση ζωής γιατί ανήκω στις γυναίκες που μελλοντικά θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα μωράκι.

Όμως είναι γνωστό ότι η γονιμότητα με την πάροδο των ετών μειώνεται… Για αυτό και πήρα την απόφαση να μπω στη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων!».

«Σύντομα… θα μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου για όποια πιστεύει πως μελλοντικά θα βοηθήσει και εκείνη» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου στο μήνυμά της.

«Όταν δεν είσαι σε σχέση, που αυτό βιώνω και εγώ… Σκέφτομαι το παιδί ως τον καρπό ενός έρωτα. Οπότε μπορεί να είναι πολύ ρομαντικό αυτό που λέω και παλιακό, έτσι το σκέφτομαι. Οπότε να μπω σε αυτή τη διαδικασία χωρίς να έχω έναν σύντροφο, λέω πο ρε γαμ@@@ μεγαλώνω και τα έχω καταφέρει στην καριέρα μου και στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια… Με πιάνει όλο αυτό» είχε αναφέρει η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα».

Read More

And More