Κατερίνα Καινούργιου – Μπέττυ Μαγγίρα: «Σφαγή» για το σατιρικό τρέιλερ του Open που «κράζει» την παρουσιάστρια του Alpha

«Πόλεμος» φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Μπέττυ Μαγγίρα με αφορμή το trailer της δεύτερης για την αυριανή εκπομπή της. 

Στο trailer αυτό, η Μπέττυ Μαγγίρα που φέτος έχει αναλάβει την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Open – στη θέση που μέχρι πέρυσι βρισκόταν η Κατερίνα Καινούργιου – εμφανίζεται μαζί με τους συνεργάτες της στο Παρίσι. Mάλιστα από τους συνεργάτες της παρουσιάστριας ακούγονται να την αποκαλούν “κυρία” ευχαριστώντας την που τους πήρε μαζί της στο Παρίσι με την ίδια να λέει “αυτό είναι το καλό του να βρίσκεσαι στη δούλεψη μιας πελούσιας”.

Το trailer μάλιστα της εκπομπής συνόδευε το σχόλιο: “Το Αρχοντικό για Σαββατοκύριακο στο Παρίσι!”. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ποιος είναι πρωινιάτικα; 💥 (@proiniatika_opentv)

Το βίντεο αυτό θεωρήθηκε ως μομφή για την Κατερίνα Καινούργιου η οποία ταξίδεψε στο Παρίσι για να περάσει το Σαββατοκύριακό της μαζί με μερικές καλές της φίλες αλλά και συνεργάτιδές της. Η παρουσιάστρια του Alpha δεν έκρυψε μάλιστα την έντονη ενόχλησή της γράφοντας στον λογαριασμό της στο twitter: “Mικρότητα…. Εμπάθεια… Κακό χιούμορ; Για άλλη μια φορά χτύπημα κάτω από τη ζώνη! Θλίψη και πάλι θλίψη”.

Read More

And More