Κατερίνα Καινούργιου – Νάσος Αναστασόπουλος: Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο κι έσβησαν τις κοινές φωτογραφίες τους!

“Ούτε χωρίζω, ούτε παντρεύομαι. Είμαστε μια χαρά με τον Νάσο και απολαμβάνουμε τον έρωτά μας, που δυναμώνει στο πέρασμα του χρόνου”, δήλωσε στην εφημερίδα Real Life της περασμένης εβδομάδας η Κατερίνα Καινούργιου. Με αυτά τα λόγια η παρουσιάστρια έβαλε τέλος στην παραφιλολογία που ήθελε “γκρίζα σύννεφα” να έχουν εμφανιστεί πάνω από τη σχέση της με τον Νάσο Αναστασόπουλο.

Το ζευγάρι έδειχνε πολύ ευτυχισμένο στις κοινές του εξόδους, αλλά και στις φωτογραφίες που δημοσίευε στα social media. Ωστόσο, δεν έκαναν σχέδια γάμου καθώς, καθώς η παρουσιάστρια δεν είχε δεχτεί πρόταση γάμου, μιας και κανείς από τους δύο δεν σκέφτονταν να επισημοποιήσουν ακόμα τον δεσμό τους. Έναν δεσμό που μάλλον έληξε άδοξα…

Όπως ανακαλύψαμε, ο ένας δεν “ακολουθεί” πλέον τον άλλο στο Instagram, ενώ έχουν διαγραφεί και όλες οι κοινές φωτογραφίες τους από το δημοφιλές αυτό μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Άγνωστος παραμένει μέχρι στιγμής τι συμβαίνει μεταξύ τους και αν οι κινήσεις αυτές είναι δείγμα οριστικού χωρισμού ή απλά κάποιου παροδικού τσακωμού τους. Το σίγουρο είναι πώς δεν υπάρχει τίποτα πια που να… συνδέει την Κατερίνα με τον Νάσο διαδικτυακά, αφού έκοψαν έτσι κάθε επαφή.

Read More

And More