Κατερίνα Καινούργιου - Νάσος Αναστασόπουλος: Full in love σε νυχτερινή τους έξοδο! [pics]

Κατερίνα Καινούργιου – Νάσος Αναστασόπουλος: Full in love σε νυχτερινή τους έξοδο! [pics] | tlife.gr

Μπορεί να είναι μόλις λίγους μήνες μαζί αλλά ζουν έναν θυελλώδη έρωτα! Η Κατερίνα Καινούργιου βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του νέου της συντρόφου και είναι full in love μαζί του! Η γνωστή παρουσιάστρια έχει βρει στο πρόσωπο του Νάσου Αναστασόπουλου έναν άντρα που της παρέχει ασφάλεια και σιγουριά και παρά τη μικρή διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους απολαμβάνουν κάθε στιγμή της σχέσης τους.

Μπορεί το ζευγάρι να χωρίζεται από αρκετά χιλιόμετρα, μιας και ο 27χρονος Νάσος ζει μόνιμα στο Λονδίνο, όπου εργάζεται στον τομέα των οικονομικών, αλλά η απόσταση δεν έχει σταθεί ούτε για μια στιγμή εμπόδιο στη σχέση του. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες η Κατερίνα και ο αγαπημένος της έκαναν μία μικρή απόδραση στην πόλη Brugge του Βελγίου όπου απόλαυσαν τον έρωτά τους! Όταν ο Νάσος Αναστασόπουλος δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις επιστρέφει στην Ελλάδα για να βρεθεί στην αγκαλιά της Κατερίνας.

Πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε τρυφερές στιγμές στο Κέντρο Αθηνών, όπου πήγε να απολαύσει τον Νίκο Οικονομόπουλο. Ο Νάσος και η Κατερίνα ήταν συνεχώς αγκαλιά και δεν άφηνε στιγμή ο ένας τον άλλον από τα χέρια του. Οι δυο τους ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο και όπως θα δεις στις φωτογραφίες ο έρωτας… δεν κρύβεται!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

READ more