Κατερίνα Καινούργιου: Ο έρωτας της πάει πολύ! Ανανεωμένη σε βόλτα της στην Κηφισιά [pics]

Πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ φαίνεται η Κατερίνα Καινούργιου! Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανυπομονεί να κάνει πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Open, με την ψυχαγωγική εκπομπή «Ευτυχείτε» και να μας λέει κάθε πρωί την πιο γλυκιά καλημέρα. Βέβαια, δεν είναι μόνο η επαγγελματική της ζωή που πάει από το καλό στο καλύτερο… Η όμορφη Κατερίνα ζει ένα τρυφερό ειδύλλιο με τον γοητευτικό επιχειρηματία Νάσο Αναστασόπουλο και βρίσκεται στα καλύτερά της.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να βρισκόταν σε στάδιο εντατικής προετοιμασίας για τη νέα της πρωινή εκπομπή, αλλά η Κατερίνα Καινούργιου πάντα ξεκλέβει χρόνο από το απαιτητικό επαγγελματικό της πρόγραμμα τόσο για να κάνει μικρές αποδράσεις στο εξωτερικό με τον αγαπημένο της, όσο και να πηγαίνει για ψώνια με τις καλύτερες της φίλες.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την γνωστή παρουσιάστρια σε μία από τις βόλτες στην Κηφισιά, παρέα με καλή της φίλη. Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν αρκετά χαρούμενη και ευδιάθετη και δεν δίστασε να χαμογελάσει στους paparazzi. Για ακόμη μια φορά εντυπωσίασε με την casual εμφάνισή της, ντυμένη στα μαύρα και ολοκληρώνοντας το look της με μία oversized leopar τσάντα. Το μόνο σίγουρο είναι… ότι ο έρωτας της πάει πολύ!

Δες τις φωτογραφίες:

Η Κατερίνα και ο Νάσος είναι μόλις μερικούς μήνες μαζί, αλλά όπως αποκάλυψε η ίδια η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό People… ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά!

“Είναι ένας άντρας που σε πολλά σημεία είναι πολύ πιο ώριμος από εμένα, είναι πολύ ξεχωριστός ως προσωπικότητα και νιώθω ότι καθημερινά τον ερωτεύομαι. Δεν έχει καμία επαφή με τον χώρο όπου κινούμαι εγώ επαγγελματικά κι αυτό ίσως βοήθησε στο να έχουμε μία πιο υγιή σχέση. Σκέψου πως απλά ήξερε ότι είμαι στην τηλεόραση. Ζει μεταξύ Λουξεμβούργου και Λονδίνου. Είναι ένας άντρας που σε μικρή ηλικία έχει μία αξιοζήλευτη καριέρα στο εξωτερικό, ασχολείται με τα οικονομικά, ταξιδεύει πολύ για τη δουλειά του, είναι αυτόνομος και ανεξάρτητος”, αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου για τον αγαπημένο της.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More