Κατερίνα Καινούργιου: “Ο Λιβάνης είναι ενοχλημένος. Μόλις βγει από το παιχνίδι η Μαριαλένα, δε θα έχει επαφή μαζί της”

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” έκανε δηλώσεις ο Γιώργος Λιβάνης ο οποίος αποκάλυψε αν του έγινε τελικά πρόταση ή όχι για να τραγουδήσει στο πάρτι ένωσης του Survivor λέγοντας, “Δεν υπήρξε πρόταση να τραγουδήσω στην ένωση του Survivor και δεν θα το έκανα γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος. Όλα καλά ήρεμα και ωραία κάνουμε τη δουλειά μας”. Όταν όμως ρωτήθηκε για την Μαριαλένα με την οποία έχουν παραδεχτεί και οι δυο πως 1.5 μήνα πριν εκείνη μπει στο ριάλιτι επιβίωσης απέφυγε να απαντήσει και το μόνο που είπε ήταν,  “Όλα καλά, ναι μια χαρά, τη στηρίζω…”

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία αποκάλυψε πως έχει μιλήσει με τον ίδιο τον Γιώργο Λιβάνη και έδωσε τη δική της εκτίμηση για όσα ακούγονται τόσο γύρω από τον τραγουδιστή αλλά και την Μαριαλένα με το Σάκη Κατσούλη.

“Για μένα, ο Γιώργος θέλει αυτό το πράγμα να το ξεκόψει… Δεν του αρέσει όλο αυτό, ήταν μια σχέση ενός μήνα όπως έχει πει και ο ίδιος. Τώρα για έναν μήνα να μπει σε αυτή τη διαδικασία, να τα ακούει και η οικογένειά του δεν αξίζει. Προσωπικά και χωρίς να μου έχει πει κάτι θεωρώ ότι μετά την έξοδο της Μαριαλένας δεν θα έχει καμία επαφή μαζί της. Είναι άντρας και έχει αξιοπρέπεια. Δε θεωρώ ότι ένας άντρας που τα βλέπει αυτά του αρέσει…

Το δικό μου ρεπορτάζ λέει ότι αυτή η ιστορία θα τελειώσει και ότι είναι αρκετά ενοχλημένος… Εγώ αυτό το “στηρίζω τη Μαριαλένα” μου κάνει ότι την γνωρίζω, δε μου έχει κάνει κάτι, να είναι καλά. Μεγαλύτερο ρεπορτάζ από αυτό που σας λέω, ότι μίλησα μαζί του, δεν υπάρχει, τι άλλο να σας πω; Ο Γιώργος έχει ενοχληθεί από σχόλια πολλών εκπομπών και μου είπε ότι όταν νιώσει καλά θα έρθει να μιλήσει για να τελειώσει αυτή η ιστορία” ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More