Κατερίνα Καινούργιου: Ο σύντροφός της βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της! [pics]

Πιο ερωτευμένη και ανανεωμένη από ποτέ φαίνεται πως είναι η Κατερίνα Καινούργιου! Το μεσημέρι της Κυριακής, η γνωστή παρουσιάστρια έζησε μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής της, καθώς έγινε νονά του γιου ενός πολύ αγαπημένου της ζευγαριού. Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ελευθερώτριας στα βόρεια προάστια και η Κατερίνα έλαμπε από ευτυχία που βάφτισε τον γιο της καλύτερης της φίλης, Βιβής Γεωργίου.

Η παρουσιάστρια του Epsilon δεν ήταν μόνη της στη βάφτιση του μικρού Ιωάννη – όπως ονομάστηκε ο νεοφώτιστος – αλλά στο πλευρό της βρέθηκε και ο σύντροφός της, Νάσος Αναστασόπουλος. Το ζευγάρι βρίσκεται στα καλύτερά του και δεν έχει κανέναν λόγο πλέον να κρύβει τον μεγάλο έρωτα που ζει! Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ερωτευμένη και δεν διστάζει πλέον να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα με τον νέο της σύντροφο.

Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε μια μικρή γιορτή στο «The twenty on restaurant and bar», με τον Νάσο να μη φεύγει στιγμή από το πλάι της αγαπημένης του!

Δες τις νέες φωτογραφίες από τη μέρα που έγινε νονά:

Read More

And More