Κατερίνα Καινούργιου: Οι μέρες μετά το χωρισμό και οι πρώτες δηλώσεις “Όταν νιώσω άνετα θα μιλήσω”

Κατερίνα Καινούργιου: Οι μέρες μετά το χωρισμό και οι πρώτες δηλώσεις “Όταν νιώσω άνετα θα μιλήσω” | tlife.gr
Τα δύσκολα αφήνει πίσω η Κατερίνα Καινούργιου και γυρίζει σελίδα στη ζωή της. Η παρουσιάστρια του Alpha μετά το χωρισμό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τις μελαγχολικές μέρες – που έγραφε στο Instagram – συνεχίζει τις βραδινές εξόδους, είτε solo, είτε έχοντας στο πλευρό της φίλους και συνεργάτες της. Μέχρι να ξεκαθαρίσει άλλωστε, η κατάσταση για εκείνη, δεν σκοπεύει να χάσει το χαμόγελό της…
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την συνάντησε την Παρασκευή στην πρεμιέρα του Nine στο Πάνθεον μαζί με την φίλη και συνεργάτιδά από την εκπομπή της, Φωτεινή Πετρογιάννη. Με total black outfit η Κατερίνα πόζαρε στους φωτογράφους, ενώ έκανε και δηλώσεις στις κάμερες που ήταν εκεί!

Τι έγινε όμως, όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για τα δημοσιεύματα του χωρισμού της; “Είναι κάτι για το οποίο δεν αισθάνομαι καλά. Όταν νιώσω άνετα θα βγω σε κάποια εκπομπή ή θα δώσω κάποια συνέντευξη και θα μιλήσω για αυτό, για να τελειώσει αυτή η ιστορία. Γιατί πραγματικά δεν θέλω ούτε για εμένα, ούτε… να κλείσει όλο αυτό!”, δήλωσε η Κατερίνα, ενώ όταν την ρώτησαν αν μετάνιωσε για όλο αυτό που έγινε με το γάμο της αδελφής του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου είπε: “Δεν με ενδιαφέρει κανένας γάμος”.

Δες το video από την εκπομπή “Στα Καλά Καθούμενα”:

Διάβασε επίσης:

READ more