Κατερίνα Καινούργιου: Οι βόλτες στο χριστουγεννιάτικο Παρίσι συνεχίζονται! [pics]

Το Παρίσι είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς της Κατερίνας Καινούργιου και δεν θα γινόταν να μην το επισκεφτεί. Η γαλλική πρωτεύουσα τις γιορτές θυμίζει παραμύθι, αφού κάθε γωνία της πόλης είναι στολισμένη και το πνεύμα των Χριστουγέννων υπάρχει διάχυτο στην ατμόσφαιρα.

Από το πλευρό της ξανθιάς παρουσιάστριας δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύντροφός της, ο άντρας που της άλλαξε τη ζωή χαρίζοντάς της ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη. Ο Νάσος Αναστασόπουλος μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, όμως αυτές οι μέρες είναι αφιερωμένες στην αγαπημένη του. Το ζευγάρι δεν σταματά να κάνει βόλτες στην Πόλη του Φωτός, αγνοώντας το κρύο και τη χαμηλή θερμοκρασία.

Η Κατερίνα ανεβάζει συνεχώς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από το Παρίσι, δείχνοντας τα πιο όμορφα μέρη της πόλης. Εκτός από τον σύντροφό της, συνοδοιπόρος στο ταξίδι τους είναι και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής της, Θέμης Μάλλης. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από το Instagram.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More