Κατερίνα Καινούργιου: Στην παρουσίαση του βιβλίου πρώην συνεργάτιδάς της – Φωτογραφίες TLIFE

Την παρουσίαση του βιβλίου της «ΡΑΧΕΛ – Ήμουν η τρίτη σύζυγος του Αποστόλου Παύλου» πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 29/11 η Μάρα Μειμαρίδη, σε γνωστό βιβλιοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας.

Εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο τίμησαν με την παρουσία τους τη συγγραφέα, ενώ μερικοί από αυτούς μίλησαν και για το βιβλίο της.

Μεταξύ αυτών ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Κατερίνα Καινούργιου, με την οποία είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην πρωινή εκπομπή τόσο στο Open, όσο και στον Alpha. Η παρουσιάστρια διάβασε ένα μικρό απόσπασμα από το συγγραφικό εγχείρημα της Μάρας Μεϊμαρίδη, το οποίο αναφερόταν στη Μαγδαληνή, ενώ στο τέλος δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί μαζί της, αλλά και με τον κόσμο που έδωσε το «παρών».

Δες παρακάτω όλες τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE ο Πέτρος Χόντος:

Λίγα λόγια για το βιβλίο της Μάρας Μεϊμαρίδη:

Μια φανταστική μυθοπλασία με έντονη σύνδεση με τα πραγματικά ιστορικά γεγονότα που αφορούν τη γέννηση και την εδραίωση της χριστιανικής θρησκείας, με ζωντανούς χαρακτήρες, έντονη δράση και πλοκή γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις, ένα μαγικό ταξίδι σε όλο σχεδόν τον γνωστό κόσμο μιας σημαντικής περιόδου για την εξέλιξη των μεταφυσικών αναζητήσεων του ανθρώπινου είδους.

Read More

And More