Κατερίνα Καινούργιου: Στο Παρίσι για τα Χριστούγεννα με τον σύντροφό της, Νάσο Αναστασόπουλο! [pics,video]

Περισσότερο από ποτέ άλλοτε, το Παρίσι επιβεβαιώνει την περίοδο των Χριστουγέννων τον τίτλο του ως «Πόλη του Φωτός». Η πανέμορφη γαλλική πρωτεύουσα, βάζει τα… καλά της και υποδέχεται τους επισκέπτες της με περίσσεια εορταστική μαγεία. Οι δρόμοι και τα καταστήματα είναι στολισμένα και φωτισμένα, οι χριστουγεννιάτικες αγορές συναγωνίζονται σε γοητεία τον Πύργο του Άιφελ και την Αψίδα του Θριάμβου και τα ενδιαφέροντα μουσεία της πόλης, ενώ τα εστιατόρια, σερβίρουν νοστιμότατα γαλλικά πιάτα.

Όλα αυτά, λοιπόν, φαίνεται πώς ζήλεψε η Κατερίνα Καινούργιου και επέλεξε τον συγκεκριμένο προορισμό για να περάσει την πιο μαγική περίοδο του χρόνου μαζί με τον σύντροφό της, Νάσο Αναστασόπουλο. Άλλωστε, το Παρίσι είναι μια από τις αγαπημένες πόλεις του ζευγαριού και την επισκέπτονται αρκετά συχνά, όταν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις το επιτρέπουν. Η πρόταση, λοιπόν, έγινε από τον 27χρονο και η παρουσιάστρια την αποδέχτηκε αμέσως. Έτσι, τα εισιτήρια κλείστηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη και τις τελευταίες ώρες βρίσκονται εκεί και ζουν τον έρωτά τους μακριά από όλους και όλα.

Ως λάτρης των social media, μάλιστα, η Κατερίνα δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από τα υπέροχα και μαγευτικά μέρη που επισκέπτεται. Η Disnayland, το πρωινό της, αλλά και εντυπωσιακές λήψεις με την ίδια από τους δρόμους της πόλη είναι μερικά από όσα μας έχει δείξει μέχρι στιγμής.

Δες τις αναρτήσεις της:

Read More

And More