Κατερίνα Καινούργιου: Τέλος στα σενάρια επανασύνδεσης – “Ο Βασίλης χώρισε αλλά εγώ πάω για άλλα”!

Μπορεί ακόμη και μετά το χωρισμό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να τους έχουμε συναντήσει πολλές φορές μαζί, η Κατερίνα Καινούργιου όμως δηλώνει ελεύθερη και ωραία και έτοιμη για νέες περιπέτειες…

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας ήταν για πολύ καιρό ζευγάρι, χώρισαν και λίγο αργότερα έκαναν προσπάθειες επανασύνδεσης, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Τους τελευταίους μήνες ο χωρισμός τους ήταν οριστικός, με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, μάλιστα να απαθανατίζεται σε τρυφερά τετ α τετ με ένα σύντροφο. Το ειδύλλιο όμως, με την Λευκοθέα Καβρουλάκη, δεν κράτησε για πολύ και μια τυχαία συνάντηση με την Κατερίνα φούντωσε τις φήμες πως κάτι συμβαίνει και πάλι ανάμεσά τους.

Η ξανθιά παρουσιάστρια όμως, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. “Ο Βασίλης χώρισε αλλά εγώ πάω για άλλα”, φέρεται να λέει σε φίλους της -σύμφωνα με την Real News- και να ξεκαθαρίζει πως δεν θα ξανασμίξουν… “Ξέρω πως ο Βασίλης είναι μόνος πια και ότι ήδη ακούγεται έντονα πως δεν είναι τυχαίες οι συναντήσεις μας τον τελευταίο καιρό. Η αλήθεια, όμως, είναι πως δεν έγινε καμία επανασύνδεση, πώς όντως βρεθήκαμε τυχαία και πώς πάω για άλλα, έχοντας μια φιλική σχέση μαζί του. Προχωρώ μπροστά και στα προσωπικά και στα επαγγελματικά μου”, αναφέρει στο στενό της κύκλο η παρουσιάστρια.

Read More

And More