Κατερίνα Καινούργιου: Το δημόσιο μήνυμα στη Δανάη Μπάρκα λίγο πριν την πρεμιέρα της [pic]

Στην τελική ευθεία για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της βρίσκεται η Δανάη Μπάρκα. Η ταλαντούχα ηθοποιός πρόκειται από τον Σεπτέμβρη να μας καλημερίζει μέσα από τη συχνότητα του Mega και να μας κρατά συντροφιά κάθε πρωί. Έχοντας στο πλευρό της τους συνεργάτες της, η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου είναι πανέτοιμη για το νέο επαγγελματικό της εγχείρημα.

Η νεαρή παρουσιάστρια δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα μακροσκελές κείμενο για την πρεμιέρα της εκπομπής της με τίτλο “Πάμε Δανάη“, έστειλε το δικό της μήνυμα στους διαδικτυακούς φίλους της: “Τι λέτε??
Πάμε? Όλοι μαζί, με όρεξη, κέφι, αισιοδοξία και πολύ αλήθεια.Θα λέμε τα άγχη μας, τις ειδήσεις μας, τις δυσκολίες μας, τις ευκολίες μας, τις εμπειρίες μας, θα ενημερωνόμαστε μαζί, θα ξυπνάμε μαζί, θα γελάμε μαζί, θα τα περνάμε όλα μαζί.

Και κυρίως, θα τα μάθουμε όλα, ΜΑΖΙ. Γιατί σε κάθε νέα αρχή,η στήριξη είναι το σημαντικότερο πράγμα! Ευχαριστούμε για τα ωραία σχόλια & την αγάπη. MEGAλώσαμε με @megatvcom και κάνουμε πλέον τα MEGAλύτερα όνειρα μας πραγματικότητα μαζι του”.

Την εν λόγω ανάρτηση έσπευσε να σχολιάσει και η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία παρά το γεγονός ότι θα βρίσκεται απέναντι στη Δανάη Μπάρκα με τη δική της εκπομπή, δεν παρέλειψε να της στείλει τη θετική της ενέργεια και να της ευχηθεί “καλή επιτυχία”.”Αν και απέναντι… σ’ αγαπώ! Καλή επιτυχία φίλη… δεν θα σε βλέπω (λίγο ανέφικτο) αλλά θα μου λένε στο ακουστικό τι κάνεις”, έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Καλή αρχή!

Read More

And More